2777
2789
عنوان

چه رسیدگی هایی قبل عروسی نیازه💅

164 بازدید | 17 پست

پوست ومو هیکل کلا بیاید بگید چجوری توی دو ماه خوشگل تر بشم دلم میخواد یه عروس فوق العاده بشم اینم بگم پوست وموی خوبی اصلا ندارم 😫

چه کارایی قبل عروسی تون برای شفاف شدن پوست خوشگل شدن موهاتون کردید😊❤️

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود ارایشگاه از یه ماه قبل رو صورت پاکسازی میکنه 

برای موهم بنظرم بالیاژ یا امبره کن زیر تور خیلی نازه 

هیکل هم باید چند ماه قبلش بری باشگاه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

من که مجردم 

ولی روتین پوست و مو داشته باشه برو چند جلسه پاکسازی صورت آب زیاد بخور یه پودر کلاژن هست جلدش صورتیه اسمش یادم نمیاد اونم بگیر بخور پوستو روشن و شفاف میکنه تغذیتو رعایت کن غذاهای سالم بخور جوش نزنی هیکل هم که باید بری باشگاه و درکنارش رژیم و کالری شماری. 

برو دکتر پوست مو بهت مشاوره میدهباشگاه هم برو

دو ماه کم نیست وقت دارم؟؟؟

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

به نظرم لیزر از همه چی مهم تره

لیزر موهای زاید یا co2 

خود ارایشگاه از یه ماه قبل رو صورت پاکسازی میکنه برای موهم بنظرم بالیاژ یا امبره کن زیر تور خیلی ناز ...

دو ماه مونده باشگاه رو شروع کنم یکم نتیجه میبینم؟

ارد برنج رو با خیار سالادی رنده شده که خوب اب انداخته باشه، بزار روی حرارت یکم که ارد برنج سفت شد بردار و بزار سرد بشه 

بعد هر روز بزن به صورتت نیم ساعت باشه ، لایه برداری هم بکن صورتت رو و ابرسان و مرطوب کننده زیاد استفاده کن،

واسه مو هم ماسک موی گندم بگیر اگه بدون ابکشی و بعد از حمام باشه خیلی بهتره 

رژیم بگیر و ورزش کن و پیاده روی برو ، پیاده روی تند خوش اندام میکنه

من که مجردم ولی روتین پوست و مو داشته باشه برو چند جلسه پاکسازی صورت آب زیاد بخور یه پودر کلاژن هست ...

مرسی گلم پودر کلاژن کلاژینو رو منظورته یه مدت میخوردم ولش کردم شما تاثیری دیدی ازش؟