2777
2789

اون موقع که مستاجر بودم یخچالمون هیچوقت خالی نمیشد

صحیح سالم بودیم

یه خونه خریدیم از وقتی رفتیم توش بااینکه درآمدمون همون بود اما یخچالمون خالی شد و لباس نمیتونستیم بخریم همش مریضی و مشکلات برای سلامتی مون پیش میومد...افسردگی شدید وسنگینی داشت ...مثلا یهو صد میلیون وسط غیب میشد نه چیزی میخریدیم نه میپوشیدیم نه میخوردیم...پول زیاد میومد اما نه لباسی میخریدیم نه وسیله ای نه هیچی فقط خرج درمان و دکتر میشد الکی الکی

خلاصه دو سال نشستم دیدم نمیتونم بفروشمش شرایطشو نداریم پول بزاریم روش

خلاصه دادم اجاره فرار کردم از اونجا

تو همون ساختمون مدتی چندتا از فامیلامون هم مستاجر بودن قبلا ها 

اونام میگفتن از وقتی پامونو اونجا گذاشتیم هزارجور بدبختی اومد سرمون 

چرا واقعا اینجوری بوده آخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب آدم وقتی خونه مسخره تا مدت ها دستش تنگه به خاطر قسط و وام 

ماشا الله تورم هم که روزانست دیگه عجیب نیست 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
چ بددد بفروش جای دیگه بخر

مثلا 100 میلیون درآمد شوهرمه 

بخدا قسم لنگ 500 هزارتومن شده بودیم اونجا

شوهرم به اینجور چیزا اعتقاد نداره 

به یه پیسی خورده بود که خودش گفت باید از این خونه فرارکنیم

انرژی منفی داره

عجیبه

من این موضوعو به فامیلامون گفتم اونام تایید کردن گفتن ما قبلا تو اون ساختمون مستاجر بودیم ضرر سنگین کردیم .یکیشم میگفت دکترا الکی بمن عیب گذاشتن ام اس داری و اسیر بیمارستانا شدیم چندسال 

حتما مال یه بدبختی بوده یکی بالاکشیده و آپارتمان ساخته  ک اینقدر انرژی منفی داره

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
حتما مال یه بدبختی بوده یکی بالاکشیده و آپارتمان ساخته ک اینقدر انرژی منفی داره

این ساختمون ما در واقع برج هست

یادمه وقتی داشتن میساختنش  چندین سال حدودا ده سالی نیمه کاره گیر کرده بود مونده بود

یعنی تو ساختشون هم سنگینی افتاده بوده

این ساختمون ما در واقع برج هستیادمه وقتی داشتن میساختنش چندین سال حدودا ده سالی نیمه کاره گیر کرده ...

بنظرم در اولین فرصت بفروش اونجا رو اصلا یکم زیر قیمت ک بخرن در عوضش یه محله دیگه بخرین

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1