2777
2789
عنوان

شما بگید چیکار کنم

45 بازدید | 6 پست

سلام دوستان پولی اومده تو زندگیم که متاسفانه حرامه حالا من تازه فهمیدم چیکار باید بکنم صاحب مال رو نمیدونم کیه اینکه من تازه فهمیدم بماند داستان داره فقط باید چیکار کنم پولی کمی نیست باید رد مظالم بدم هر چی زدم تو گوگل گیج شدم فعلا نمی تونم از علام یا مرجعی بپرسم

عزیزم بهتره که از مرجعت بپرسی 

اگه نمیتونی به پول اصلا دست نزن 

و هرچه سریعتر ببر بده به دفتر مرجع تقلیدت 

یا اینکه صاحبش رو پیدا کن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم بهتره که از مرجعت بپرسی اگه نمیتونی به پول اصلا دست نزن و هرچه سریعتر ببر بده به دفتر مرجع تقل ...

متاسفانه پول استفاده شده به خدا شب و روز ندارم میخوام جبران کنم ولی نمیدونم چطوری دستم تنگه وگرنه اصلا یه لحظه صبر نمیکردم حتما کاری میکردم نگران آینده بچه هام هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه پول استفاده شده به خدا شب و روز ندارم میخوام جبران کنم ولی نمیدونم چطوری دستم تنگه وگرنه اص ...

حتما از مرجعت بپرس عزیزم حتما بپرس 

حق داری نگران باشی زیاد صدقه بده 

زیاد برا بچه هات دعا بخون نماز بخون 

خمس رو خیلی مقید باش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حتما از مرجعت بپرس عزیزم حتما بپرس حق داری نگران باشی زیاد صدقه بده زیاد برا بچه هات دعا بخون نماز ب ...

ممنونم عزیزم این پول داستانی داره که من بعد از هشت نه ماه تازه دو سه روز فهمیدم طوری روانم بهم ریخته که نگو نمیدونم دارم چیکار میکنم میگم خدایا فقط بچه هام عاقبت به خیر بشن خودم هر چی شدم بشه کار ندارم 

ممنونم عزیزم این پول داستانی داره که من بعد از هشت نه ماه تازه دو سه روز فهمیدم طوری روانم بهم ریخته ...

ان شاء الله عاقبت بخیر بشن عزیزم 

منم برا بچه هات دعا میکنم 

در اسرع وقت هم حتما با مرجعت صحبت کن 

ببین باید چیکارکنی چون یسری شرایط داره 

و من الان اون شرایط رو یادم نیست که راهنماییت کنم گلم