2777
2789
عنوان

دوستم رفتاراش مسخرس

47 بازدید | 3 پست

من ۱۸ سالمه دوستمم همسن خودمه دوست صمیمی هستیم خیلی ساله دوستیم باهم ولی دوستم ی تایمی کلا ی جوری شده رفتاراش مثلا اگر من چیزیو نگم میگه چرا پس نگفتی ب من خیلی طلبکارانه من لیزر میرفتم فهمیده میرم بعد برگشته میگه پس چرا نگفتی میری

خب بنظرم خیلی چیزا ادم خصوصی یا دوست نداره واسه کسی توضیح بده 

از ی طرف هم اون پشت کنکور موند من کنکور دادم منتظر جواب هام دانشگاه شهر خودم زدم چون راحت ترم تهران سختم بود بعد دوستم هی میگه دانشگاه فلانیه بدرد نمیخوره نرو 

خب من شرایطتم اینطوریه و خب دانشگاه واقعا بدی نیست اما نمیدونم چرا اینطوری هرکاری هم میکنم میره همون کارو واسه خودش انجام میده

یه کلام

حسوده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نه حسوده نه هیچ چیز دیگه ای فکر کرده چون خودش همه چیز را میگه و با تو صمیمی هست تو هم باید همه چیزتو بهش بگی 

ولی تو اینطور نیستی 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.