2777
2789

یا فقط مادر شوهره منه که میخواد انجام بده ، 

یمدت که گیر داده بود ببرین ختنه کنین حالا که کردیم دو هفته دیگه میخواد جشن بگیره فامیلای خودشو دعوت کنه حدود بیست نفرن نوزاد چهل روزه منو مثل توپ فوتبال پاس بدن به هم و بچلونن که خودشون حال کنن

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈

وای خیلی خجالت اوره 

جات بودم اجازه نمیدادم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم انقد دغدغه و بدبختی دارن

روتون میشه زنگ بزنید دعوت کنید برا ختنه سورون و پول جمع کنید؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

این کار مال زمان بوق بوده که مردم چیز پرست بودن 

واسه ی تیکه پوست، اینطوری جشن میگرفتن 

الان کی واقعا همچین کاری میکنه؟ 

جشن چی؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ما نداریم که

خدا رو شکر این رسم های بیخود از بین رفت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مردم انقد دغدغه و بدبختی دارنروتون میشه زنگ بزنید دعوت کنید برا ختنه سورون و پول جمع کنید؟

بخدا که من راضی نیستم بهشم بگیم به چسش برمیخوره و ناراحت میشه و بهمون میگه ادم گریز

🌈به هرچی فکر کنی همون اتفاق میوفته پس وقتی فکرت دست خودته به چیزای خوب فکر کن🌈
مردم انقد دغدغه و بدبختی دارنروتون میشه زنگ بزنید دعوت کنید برا ختنه سورون و پول جمع کنید؟

وای ها بخدا

چطوری روشون میشه زنگ بزنن بگن، 

بخدا که من راضی نیستم بهشم بگیم به چسش برمیخوره و ناراحت میشه و بهمون میگه ادم گریز

بذار بگیره تو و بچت نرید

بخدا مسخره تون میکنن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

تقصیر شوهرته

تو نمیتونی زیاد مقابله کنی

شوهرت باید اینکارو کنه 

به مادرش بگه پول این جشن و برداره

برای بچه تولد بگیرین بهتره

بخدا بچه تون خجالت میکشه 

مسخرش میکنن فردا وقتی بزرگ شد