2777
2789
عنوان

رابطه در پریود

120 بازدید | 12 پست

بچه ها من تا دو ماه پیش پشت هم قرص ای دی خوردم بعد قطع کردم پریود شدم ، الان که دومین ماه بعد قطعال دی پریود میشم قطع نمیشه 

ممکنه عوارض قرص باشخ؟

البته من برای اولین بار چندین بار تو پریودی اینکه رابطه داشتم ، و همینطور آب زرشک هم زیاد خوردم 

ممکنه به خاطر رابطه با آب زرشک باشه ؟

اول اینکه هرگز در پریود رابطه نداشته باش

شدیداً آلودگی ماورایی ایجاد می‌کنه

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماه پشت سر هم بخوری هورموناتو میریزه بهم

خب الان ماه پیش پریود شدم اینکه طولانی شده ، دو ماه پیش ال دی قطع کردم ، یعنی هنوز عوارض اونه؟ یا رابطه جنسی ؟ 

الان روز نهم هنوزم میاد 

آب زرشک که فکر کنم تاثیر داره تو خونریزی بیشتر، اصلا هم خوب نیست چیزای ترش بخوری تو این ایام

رابطه تو  دوران پریود هم حرامه 

ضمن اینکه می تونه باعث انواع مشکلات و عفونت برای شما بشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

آخه شنبه خیلی کم شده بود ، چکار کنم تو که مردها را می‌شناسی ، لعنت بهشون

آب زرشک خون رو رقیق می‌کنه

ممکنه تاثیر داشته باشه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

رابطه خونریزی را زیاد میکنه؟ عجب غلطی کردم

موقع پریود دهانه رحم بازه خب هر فشار و تحریکی ممکنه باعث بیشتر شدن خونریزی بشه

بعلاوه اینکه خوردن هرچیزی که خون رو رقیق می کنه هم می تونه باعث بیشتر شدن خونریزی بشه

حرام بودن رابطه تو پریود رو جدی بگیرید هم گناهه هم اثرات ماورائی بدی براتون داره به غیر مضرات جسمانی

همسرتون رو هم جور دیگه ای راضی کنید راههای مختلفی هست.

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️