2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه ...بستگی داره ...چه غذایی،چند نوع غذا اصلا می خوای سرو کنی ...نوشیدنی ..و کلا خوراکی و پذیراییت چه ساعت تا چه ساعتیه...فضایی که داری چند متریه ...؟کیک باید حداقل پنج کیلو باشه

تولد من 11نفر بودیم267تومن خرج کردیم.مطمئنم بیشترم بوده

تیکر بارداری نیست روز بهم رسیدنمونه 6ساله میشیم  عشق❤ از اونجایی شروع شدکه حالم به هیچ چیز خوش نشد اِلا دوست داشتنت💋

خودت حساب کن واسه ۲۰ نفر دوکیلو کیک میخواد میوه وشربت وعصرونه هم بخوای بدی که اگه زیاد سخت نگیری فکر کنم بشه با۲۰۰ تومن سرجمعش کرد

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...

بستگی داره عزیزم ولی یه کیک برای بیست نفر صد تومنی آب میخوره یه سالاد الویه صد تومن یا نون باگتو نوشابه میوه پنجاه تومن کمه کمه شه 

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

به نظر من دو نوع غذای و نوشدنی بده ولی کاد وی خوب بخر ...در مورد هر چی ...هر هزینه ...همیشه اونی نیست که حساب می کنی ...حداقل یک سوم هزینه ای که فکر و حساب کردی اضافه می شه...اینو در نظربگیر

عزیزم فقط گفتی تولد میخوای بگیری کامل بگو چیکارا  میخوای بکنی بقیه نظر بدن

من خودم دو سال پیش برای مامانم تولد گرفتم با تم طلایی  خیلی عالی بود . .غذا هم جوجه و قرمه و دلمه برگ و سالاد و دسر و ....کیک هم طلایی سفارش دادم

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
مهربون جان خودت پذیرایی رو اماده کردی یا غذاها رو ازمی سرویس مجالس اووردن؟

نه فداتشم همه رو خودم انجام دادم ولی از خستگی له شدم  واقعا

بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤