2777
2789

اگه امروز سوال کردی فردا صبح تا ظهر جواب میدن

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
اگه امروز سوال کردی فردا صبح تا ظهر جواب میدن

۵روز پیش سوال کردم هنوز جواب نیومده ،باید از کجا بفهمم؟؟جواب دادن

برای رسیدن به آرزوهامون یه صلوات بفرستید... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شاید تایید نشده برو تو سوالاتت در کلینیک ببین اصلا تایید شده

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

سوال فنی بوده نتونستن جواب بدن😀😀

۵روز پیش سوال کردم هنوز جواب نیومده ،باید از کجا بفهمم؟؟جواب دادن

سلام 

من صدیق منش هستم مدیر کلینیک 

بین سوالات زیادی که کاربرها از ما می پرسند بعضی وقتها به دلایلی ممکن هست پاسخ زمان بیشتری ببره

من مستقیم پیگیری کردم سوال شما به یکی از همکاران ما ارجاع داده شده بوده که ایشان به دلیل بیماری فرزندشون موفق نشدن چند روز پاسخ بدن 

من ضمن عذرخواهی از شما به همکارانم گفتم سوال رو به خودم ارجاع بدن و پاسخگو خواهم بود .

سلام  من صدیق منش هستم مدیر کلینیک  بین سوالات زیادی که کاربرها از ما می پرسند بعضی وقته ...

سلام جناب صدیق منش

اگر ممکنه بفرمایید چطوری میتونیم از یه مشاور خاص سوال بپرسیم 

چون من چند مرتبه سوال کردم و مشاوران متفاوت جواب دادن 

پاسخ گویی برخی از مشاوران خیلی جالب تر هست