2777
2789
عنوان

دخترایی که تا آخر عمر ازدواج نمیکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 66 پست
ازدواج توصیه دین برای تکامله هر فردی بایه نفر ازدواج می‌کنه ماها که ازدواج نمی‌کنیم زجر می‌کشیم نیاز ...

بستگی به سبک زندگیت داره

الان نوه خاله ها مادربزرگم 4تا دخترن 

3تاشون رو هر کاری کردن گفتن شوهر نمیخوایم 

همشون تحصیل کرده خوشگل استاد دانشگاه 

خونه گرفتن با هم تهران و مستخدم دارن و..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه انگار اینطور دخترا رفتارشون مردونه میشه عین مردا رفتار میکنن

نههه اصلاااا

فقط دخترای قوی ان

بعدم چون نگاه جامعه بهشون بده باید یکم سنگین تر برخورد کنن

حتی خیلی از خانم های متاهل به چشم این نگاهشون میکنن که میخوای مخ شوهرمونو بزنی

خیلی سختی داره اینجا مجرد بمونی ولی تنهایی وقتی یک انتخابه لذت بخش میشه

پیشرفت شغلی بکن چشم همون متاهل ها دربیاد🤣

عزیزم پیشرفت شغلی خیلی احساس خوبیه 

ولی اون خلا همیشگی چه جوری پر کنم 

احساس اینکه کسی عاشق من نشد هیچوقت اذیتم میکنه

خالم چهلو‌ خورده ای سالشه ازدواج نکرده 

کادر درمانه‌

سرمایه بسیار ، خونه ماشین داره 

همه حسرت زندگیشو‌ میخورن

همه تفریحات به جاس‌

خداروشکر ما هم هستیم با من و خواهر برادرم مثل بچه هاش رفتار میکنه و برامون حکم مادر دوممونو‌ داره قطعا دم پیری هم براش جبران میکنیم 

عضو 

من زندگی دختر مجرد سن بالا رو دیدم ، زندگی به شدت خیلی ببخشید سگی ای داشت ، شاید ادم تو سن پایین بدون اقایون بتونه از پس کاراش بر بیاد ولی از یه سنی که بگذره مثلا ۴۰ به بالا خیلی شرایط زندگی سخت میشه

نههه اصلاااافقط دخترای قوی انبعدم چون نگاه جامعه بهشون بده باید یکم سنگین تر برخورد کننحتی خیلی از خ ...

عزیزم من دیدم رفتارشون مردونست 

معذرت می‌خوام بعضیاشون به پا بروسلی هستند برای خودشون و انرژی زنانشون میاد پایین

ازدواج تکامل نیست ازدواج پیوند دوباره زنجیره های تقدیری به هم هست و دوباره مجبور به تناسخ میشند. اتف ...

این حرفا دیگه چیه؟

اینارو یه مشت ادم اگاه نما به ادما زدن که ای کاش دهن شون رو ببندن تا انقدر فکر مردم رو به بازی نگیرن و متاسفانه تعدادشونم الان زیاد شده تو اینستا

ازدواج یه بخشی از زندگیه 

میتونه لذت بخش باشه یا دردناک 

بهرحال بخشی از تجربه ماست... مردم اون بخش خوبش رو زود فراموش میکنن و همش توجه شون به مشکلاته

وگرنه من خیلیارو دیدم که ازدواج موفقی داشتن و راضین از زندگی مشترک شون

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

عزیزم پیشرفت شغلی خیلی احساس خوبیه ولی اون خلا همیشگی چه جوری پر کنم احساس اینکه کسی عاشق من نشد هیچ ...

نه عزیزم شما شاغل شو هدف بذار و فکر و ذکرت همون شغلت باشه ببین وقت نمیکنی ب شوهر فکر کنی 

عزیزم من دیدم رفتارشون مردونست معذرت می‌خوام بعضیاشون به پا بروسلی هستند برای خودشون و انرژی زنانشون ...

نمیدونم شاید

چون مرد با مرد بودن میتونه زنانگی وجود یک زن رو بیدار کنه

این حرفا دیگه چیه؟اینارو یه مشت ادم اگاه نما به ادما زدن که ای کاش دهن شون رو ببندن تا انقدر فکر مرد ...

ببین من دیدم حتی بعضی از آقایون مذهبی، به دلایلی ازدواج با مطلقه ها رو ترجیح می‌دند حتی 

اوووم نمی‌دونم چرا