2777
2789
عنوان

دخترایی که تا آخر عمر ازدواج نمیکنند

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 66 پست

من ۳۴ مجرد احساس خاصی ندارم داریم زندگیمون میکنیم فک میکنم مگه همه قراره ازدواج کنن

من انتخابم نبوده قسمتم نبود

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت برا خودت قابل احترامه

نظر من نیست واقعیته

یه چیز فقط راجب تناسخ شنیدید همه جا کپی پیست میکنید

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

من زندگی دختر مجرد سن بالا رو دیدم ، زندگی به شدت خیلی ببخشید سگی ای داشت ، شاید ادم تو سن پایین بدو ...

چون اونی ک شما دیدی عرضه نداشت خودشو اداره کنه شوهرم داشت زندگی اونم سگی میکرد

من زندگی دختر مجرد سن بالا رو دیدم ، زندگی به شدت خیلی ببخشید سگی ای داشت ، شاید ادم تو سن پایین بدو ...

شما مشخصه حسادت ازت میباره این چه طرز صحبته ،اتفاقا خانومای مجرد همیشه مستقل و قوی بار میان /:

شاید بعضی وقتا دلشون بچه و شوهر بخاد مثلا خانواده ،ولی این حسا زود گذره و اینجوری نیس ک‌ بر اساسش تص ...

رابطه حلال؟

خب چرا منجر به ازدواج نمیشه آخه

آدم دلش خانواده میخواد

ما همسایه باغمون دوتا خواهرن که ازدواج نکردن میلی هم به ازدواج ندارن دیگه 

باهم کار میکنن، خونه ساختن، مغازه دارن، ماشین دارن باغ میان ومیرن، میگردن، ۶۰سالشونم هست ولی خیلی جوون تر به نظرمیان

ما همسایه باغمون دوتا خواهرن که ازدواج نکردن میلی هم به ازدواج ندارن دیگه باهم کار میکنن، خونه ساختن ...

معذرت می‌خوام عزیزم ولی به مورد اینطوری بود تو انشاهای ما براشون حرف درآورده بودن که هم جنس بازن

ببین من دیدم حتی بعضی از آقایون مذهبی، به دلایلی ازدواج با مطلقه ها رو ترجیح می‌دند حتی اوووم نمی‌دو ...

ما نمیدونیم هرکی چی تو سرشه 

اما یه ادمی سن ازدواجش زودتر یکی دیرتر

یکیم هست کلا ازدواج نمیکنه به هر دلیلی

دایی مادر من 60 سالشه... هم پول داره هم خونه تو بالاشهر 

اخلاق و شعورشم بالاست ولی مجرد موند بخاطر اینکه از خواهر مطلقه اش مراقبت کنه و خواهرشم دوست نداره این ازدواج کنه و بنظرم اشتباه کرد خودشو به پای دیگری سوزوند

اما خب هرکسی خودش برا خودش انتخاب میکنه

توام اگه خواستگار نداری بنظرم رو اعتماد بنفست کار کن مطمئن باش خواستگار خوبم کم کم پیداش میشه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اره خب موقعیت های زیادی در سطح عالی خونه پدر کسب میکنند

عزیزم یه سری برنامه هست برای ازدواج دائمه از اونا هم میشه استفاده کرد ثبت نام کرد

الان خیلیم معروف شدن 

ولی خب باید وقتی یه مورد معرفی میشه  هردوخانواده خوب تحقیق کنن و اشنا بشن و با چشم باز همو انتخاب کنن و دوره نامزدیشونم طولانی تر باشه 

نیازم نیس فامیلاتون بفهمن چطور اشنا شدین