2777
2789

سلام دوستای خوبم

ممنون از دعای خیرتون و انرژی مثبتی که می‌فرستید.. 

منم برای شما دعا میکنم..

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
کابریت بخاطر چی تعلیق شد

زمان اعتراضات یه پست از شرایط موجود کشور گذاشتم.. یک ساعت بعد اومدم دیدم تعلیق شدم.‌ هر چی هم پیگیری کردم کاربری مو برنگردوندن

باورت میشه از سال ۹۰ عضو بودم. موقع تقدم اینجا عضو شدم که نظرخواهی کنم بعد هم ازدواج و بارداری و زایمان و طلاقم و ازدواج مجدد..

همه چی اینجا ثبت بود برام.. خیلی حیف شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان اعتراضات یه پست از شرایط موجود کشور گذاشتم.. یک ساعت بعد اومدم دیدم تعلیق شدم.‌ هر چی هم پیگیری ...

آها

موفق باشی عزیزم.

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

عزیزم شما کمرتو عمل کردی چقدر طول کشید خوب شی؟

عزیزم یکماه که استراحت مطلق بودم.. فقط برای دستشویی و حمام پا میشدم.. ماه دوم در حد هر دو ساعت ده دقیقه تو خونه راه برم و گاهی رو مبل بشینم .. ماه سوم پیاده روی بیرون از خونه در حد نیم ساعت و آشپزی های جزئی.. بعد سه ماه برگشتم به روال عادی زندگی رانندگی و آشپزی و کارهای خونه و.... اما تا الان که حدود دو سال و خورده گذشته خیلی مراقبت میکنم.. بار سنگین اصلا بلند نمیکنم.. خم زیاد نمیشم.. ورزش مخصوص کمر رو همیشه دارم.. کنار همه اینها استرس رو هم باید بزاری کنار که فک کنم از همه سخت تر همینه 😕

اما خدارو شکر دردام هم خوب شد..درد پا و زانوم هم برطرف شد