2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم امروز شوهرمو دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 51 پست
عزیزم مشخصه هنوز تو دلت هست و دوستش داری . نباید کار رو به اینجا میکشوندی

دوستش دارم هنوزم ولی دوست داشتن همه چی نیست عزیزم خیلی باهاش ساختم ولی نشد دیگه دیگه خیانت جنسی با زنای خراب زیادیه

تو نه غمی بدانمت💔نه نامه ای بخوانمت🖤

چ پیش بردنی بنظرت زندگی من زندگی میشد؟

می دونی بعضی ها خیانت می کنن منظورم خانوم هاست فکر اینو نمی کنن. که طرف زحمت کشیده برای ایجاد زندگیش فقط فکر خودشونن نتیجش میشه تلخی زندگی این بنده خدا و بنده خداهای دیگر 

یکم باید وقتی یکاری می کنن فکر کنن

...😉🙈💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور با وجود خیانت ممکنه همچنان حس باشه ؟

دوستش شاید داشته باشم ولی دوست داشتن همه چی نیست بازم خیلی تلاش کردم تو زندگی گذشت کردم باهاش ساختم ولی دیگه با خیانت اونم جنسی با زن خراب نتونستم کنار بیام

دوستش شاید داشته باشم ولی دوست داشتن همه چی نیست بازم خیلی تلاش کردم تو زندگی گذشت کردم باهاش ساختم ...

حق داری گلم امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه 🫂❤️

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من وقتی خیانت دیدم از اکسم تمام خاطرات خوب برام پاک شد اصلا چیزی جز بدی یادم نمیاد طولانی مدت بودیم ...

عزیزم خیانت دیدن از دوست پسر تا شوهر خیلی فرق داره 

خودمم تو مجردی از دوست پسر خیانت دیدم راحت باهاش کنار اومدم اینو نتونستم

بعضی ها میاین زر میزنن ببخش 

اگه خودتون بودید شوهرتون خیانت جن.سی میکرد میبخشیدین 

خیانت حتی چت باشه بخشش نداره 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

عزیزم خیانت دیدن از دوست پسر تا شوهر خیلی فرق داره خودمم تو مجردی از دوست پسر خیانت دیدم راحت باهاش ...

یعنی مجردی دوست پسرت رو بخشیدی ؟

میدونم خیلی فرق داره 

ولی چون اون شخص اولین مرد زندگیم بود 

و دیوانه وار عاشقش بودم 

به شدت اذیت شدم 

سر سوزن اون حس رو به شوهرمم ندارم الان 

با اینکه شوهرم به بدی اون نیست 

کلا بی حس شدم انگار 

ولی از اکسم متنفرم و خاطرات خوب یادم نمیاد 

فقط بدی یادم مونده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خوب چون مرده، و چون دخترهای زیبای ۱۸ ساله ی ما آویزون پیرمرد میشن،بی شوهریه

با خودش میگه مهر این رو نمیدم اما بهتر.... میرم یکی خوشگل تر میگیرم

اما این رو نمیدونه، خدایی هست و نمیزاره آب خوش از گلوش بره پائین

دلم میسوزه، کاش هیچ مادر دختر نزاد، تا دخترها کم بشن

بلکه این زنها برای نگاه یک مرد اینقدر لخت نشن و آویزون هر مردی نشن

این زنها خودشون مردها رو پر رو کردن، با لخت شدن و آویزون شدن حتی به یه پیرمرد

فقط شعار میدن که نخیر برای دل خودمون لخت شدیم، فقط شعار الکیه، نه بابا برای حفظ شوهرشون یا آویزون یکی شدن، مردها رو پر رو کردن، جریح شدن مردها

طرف با خودش میگه مفت این رو بندازم بیرون چون کلی دختر هست برام بمیرنو خرج کنند، سرکار برن و تازه من رو با هر علتی بپذیرند

اما بدون خدا جای حق نشسته و عمل هر کس رو یک روز میکوبه به صورت خودش، مطمئن باش

بعضی ها میاین زر میزنن ببخش اگه خودتون بودید شوهرتون خیانت جن.سی میکرد میبخشیدین خیانت حتی چت باشه ب ...

خیلی سعی کزپم ببخشم چون دوسش داشتم ولی نشد نتونستم کنار بیام

خوب چون مرده، و چون دخترهای زیبای ۱۸ ساله ی ما آویزون پیرمرد میشن،بی شوهریهبا خودش میگه مهر این رو ن ...

عزیزم منم پیر نیستم که ۲۳ سالمه با زن بالا خراب بهم خیانت جنسی کزد