2777
2789

واقعا خیلی آدم مزخرف و رومخیه و زیاد به من ضربه زده

اومدمم فاصله بگیرم به شوهرم گفته میخواد مارو ازهم جدا کنه

اینجاهم که شوهرم دید چقدر به من ضربه زد و طرف اونو گرفت دیگه خوشم ازش نمیاد واقعا نمیتونم دیگه

باهاش زندگی کنم

فکر کنم مریضی ذهنی گرفتم😔ازدسشون

هرروز گریه میکنم بخاطر کار شوهرم

و نگران بچمم چون بار دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حجم از تنفر چرا قبل از بارداری طلاق نگرفتی؟؟ 

بخاطر دوران بارداری هست این حس هات 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بارداری و طرف تورو نمیگیره؟ طرف خواهرش ؟ احیانا نباید شما اولویت زندگیش باشید!! خدایی با چه عقلی ازد ...

نه قبل بارداری طرف اونو گرفت و ازش متنفرممم ازشوهرممم

فکر کنم تقریبا همه خانمها موقع بارداری و زایمان یکبار تصمیم به طلاق می‌گیرن. ولی کاملا طبیعیه هورمون‌ها به شدت به هم می‌ریزه و مشکلات کوچیک الکی بزرگ می‌شن.

خواهر شوهر اصن کی هست که تو بخوای کل روز ذهنت رو درگیرش کنی؟!

آریایی و از نسل کوروش✨ 

درکت میکنم وقتی هم ادم یاردار باشه همه چی رو بدتر ناراحتش میکنه منم یه خواهر شوهر دارم از فضولیو متلک دو به هم زنی کم نداره دیگه خیلی کم میبینمش وگاهی متلک میندازم بهش خودشو جمع میکنه