اتفاقا چیزی که من دارم بدون سولفات نه سولفات داره نه پاربن.. بعدشم هرچیز ارزونی دلیل بر بد بودنش نیست من چندین سال دارم استفاده میکنم البته اصل و فیک هم داره که هم توی قیمت هم کیفیتش تاثیر گذار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ارگان لایسنس ماسکش استفاده میکنم حس میکنم باعث ریزش مو شده .اصلش هم گرفتم
از کجا خریدی؟ ماسک داخل حمامه؟
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
اره داخل حمام از یه جای معتبر تو شهرمون بنظرم ک اثری نداره و فقط باعث ریزش شده
من از خود سایت اوردینری استور خریدم اصله اسلواکی.
خدایش موهام رو زنده میکنه
بعضی مارکا اصل اسلواکی نیستن مشابه پاکستانی ان .برو داخل سایت با اون مقایسش کن .اگر یکی بود که احتمالا به موهات نمیسازه
بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱
مقایسه کردم اصله ینی موهاتو شلاقی میکنه و ریزش نداره
نه گلم شلاقی نمیکنه مو نرم و براق میکنه ریزش موهامم کمتر شده . البته من کنارش مولتی ویتامین و اهن مصرف میکنم مکمل استفاده میکنم احتمالا اینام بی تاثیر نیست