2777
2789
دقیقا همینطوره از طرز صحبت کردن و نشست و برخاست تا مدل غذا و وووووو با هم فرق دارن. عشق کافی نیست بل ...

بله من وقتی متاهل شدم فهمیدم چقدر مهم هم کفو بودن ، صرف اینکه دوست داشتن مشکلات حل می‌کنه یک باور ساده و بچگانه است ...

در این مدل ازدواج ها درصد خطا و احتمال ریسک بالاتر پس یک نفر ناخودآگاه فدا میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لرم وهمسرم عربن.خیییلی سختع ولی اگه همو دوس داشته باشین باید خیلی جاها ازخودگذشتگی کنین.بچهام لری حرف میزنن خونواده شوهرم زورشون گرفته حتی خودشوهرمم لره.خیبی فرهنگا متفاوته خیلی 

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

خوب بین کدوم میخوای بین کدوم‌دوتا قوم

ببین من دورگم

پدرمادرم هردو از قوم مختلفن

یکیشون عرب یکیشونم لر

ولی چون هردو تو یه فرهنگ و یه مکان بزرگ شدن هردو لر محسوب میشن و حتی عربیم بلد نیستیم حرف بزنیم زیاد

لرم وهمسرم عربن.خیییلی سختع ولی اگه همو دوس داشته باشین باید خیلی جاها ازخودگذشتگی کنین.بچهام لری حر ...

منظورم اینه خود شوهرمم دیگه لری حرف میزنه

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه، صبر کن! 🙂👌🏿️توقَرارنیس‌بِه‌همه‌چیزوهَمه‌کَس‌[اَهمیت‌]بدی!

آره. توی خوزستان اینجور ازدواج ها هست. مثلا ما بختیاری هستیم، ولی شوهر عمم عربه. بچه هاش هم عربی بلدن حرف بزنن، لری هم حرف میزنن.

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

سازگاری دارن؟

آره. نزدیک چهل ساله که با هم هستن. بچه اولشون متولد سال شصت و پنجه. خیلی توی فامیلمون داریم که با عرب ها ازدواج کردن

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.