2777
2789

مثلا دور هم جمع شده بودیم  گفتیم فیلم بذاریم من گفتم دوست دارم علفزارو ببینم خاهرش کفت من دیدم گفتم خب  فیلم عنکبوت خندید گفت  من اکثر فیلمارو دیدم بعد شوهرم گفت نه علفزارو پس نذاریم مارال دیده خاهرش کفت نه راحت باشین چون من اکثر فیلمارو دیدم همشون برام تکرارین  منم همون علفزارو گذاشتم دیدم شوهرم باهام قهره بهش میگم چته میگه مارال میگه من دیدم باز همونو گذاشتی گفتم منم دوست داشتم اینو ببینم چون مارال دیده ما نباید ببینیم زنت مهم نیست چی دوست داره    به زنت فکر نمیکنی به بقیه فکر میکنی 

به بچه داداشش یاد دادن براش همیشه خوراکی بخرن من دوست ندارم شوهرم هی پولاش خرج این اشغالا بکنه  بهم گفت داری از خونه میای  سمت خونمون برا برادر زادم خوراکی بخر من نخریدم الکی گفتم یادم رفت  بهم میگه چرا یادت رفت گفتم خب هواسم نبود حالا خیلی مهمه باعصبانیت گفت خیلی پرویی جا عذرخواهی کردنته  گفتم  فداسرم که یادم رفت حالا خیلی مسئله مهمیه گناهی نکردم که بابتش عذرخاهی کنم  یادم رفته  جااینکه بگی فدا سرت  سرم داد میزنی حالا  باهاش قهرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خوراکی خواسته زیادی نبود بنظرم بچس دوس دارن بهش محبت کنن با ی خوراکی

عزیزم اخه هر بار هربار شوهرمم ادم ولخرجیه میبینی برای این بچه ۳۰۰ ۴۰۰ تومن خوراکی خریده خب حرصم میگیره 

چرا حسود ؟دوست ندارم ولخرجی کنه چه معنی داره هر روز هرزوز خوراکی خریدم برا برادر زادش

بابا یه خوراکی کوچیک میخریدی دیگه 

مطمئنم شوهرت فهمیده از عمد نخریدی 

از طرفی حالا یه فیلم دیگه میدیدی 

چه ایرادی داره مگه 

اصلا از همین دو تا ماجرا که تعریف کردی 

فهمیدم مقصر شمایی نه شوهرت 

اینطوری فقط خودتو اذیت میکنی

عزیزم اخه هر بار هربار شوهرمم ادم ولخرجیه میبینی برای این بچه ۳۰۰ ۴۰۰ تومن خوراکی خریده خب حرصم میگی ...

درسته والا اونم با وضع الان اون ۴۰۰ تومن یه دردی و دوا  میکنه .. اینحور ادما تا خودشون سرشون به سنگ نخوره فایده ندارن هرچی بگی بهشون

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...