2777
2789
عنوان

یه پسره بود همش توجه نشون میداد

165 بازدید | 19 پست

هییییی

خودش منو که دید اولین بار شروع کرد توجه و نگاه غیر مستقیم...همسایه خونه پدربزرگمن

چند باری به بهونه عیادتی ختمی میمود خونه پدربزرگم...

اونجام رفتارش توجه آمیز بود...خلاصه منم علاقه مند شدم یه نیمچه ای بهش...چون رفتارش جوری بود شک نداشتم حسی  بهم داره

پسره واقعا تایپم بود..‌چش ابرو مشکی..خوش صحبت....قد بلند...شغل اداری خوب...

اما فهمیدم ۴ ساله تو رابطش و با دختره قصدشون جدیه😐

اینم شانس من...فک میکردم دو طرفه علاقه مند شدم....

اصن پشمام ریخته از رفتارای اون پسر...وقتی فهمیدم تو راتبطست...تمام توجه هاش بهم برام سوال شد

اینم شانس من

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چه توجهی شاید تو بد متوجه شدی

چ شد دیگ اینقدرم پخمه نیستم نفهمم پسری کرم داره .....‌مطمئنم از این موضوع که چراغ سبز میداد

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

منم همین موضوع پیش اومد برام با این وجود که اون حتی پیشنهاد داد بهم وقتی فهمیدم بایکی هست که قرار ازدواج کنن ناراحت شدم برای خر فرض شدنم البته من ردش کردم حتی قبل فهمیدنش ولی میگم کسی که شانس اورده منم نه اون دختر که گیر یه هرزه افتاده

اره بیچاره نمیدونه پسره داره هرز میپره

تازه میگن قصد پسره باهاش ازدواجه

والا با اون رفتارایی که من دیدم....بعید بدونم

منم همین موضوع پیش اومد برام با این وجود که اون حتی پیشنهاد داد بهم وقتی فهمیدم بایکی هست که قرار از ...

اره ادم دچار حس سگی و مزخرفی میشه...حس میکنی خیلی کودن و احمقی که راه احساسیت باز شده برا اینطور ادمی...ولی خب ماها خداروشکر مرز بندی سالمی داریم و کنار میکشیم.

اخرش با اون دختر ازدواج کرد؟

اره ادم دچار حس سگی و مزخرفی میشه...حس میکنی خیلی کودن و احمقی که راه احساسیت باز شده برا اینطور ادم ...

قراره عقدش کنه ولی حتی اینقدر مرد نبود که جلو من نشون بده پای دخترس نامزدیش رو پنهون کرد از همه واینکه اینقدر به من توجه نشون میداد که همه فهمیدن چه خبر واین درحالی بود که من اصلا محلش نمیدادم ولی خب میدیدم که خوشحال نیست نمیدونم چرا وقتی بعضی وقتا رابطشو با دختری که میگفت میخوام بگیرمش انکار میکرد ولی قراره عقد کنه 

قراره عقدش کنه ولی حتی اینقدر مرد نبود که جلو من نشون بده پای دخترس نامزدیش رو پنهون کرد از همه واین ...

موجودات عجیبین کلا

بابا پسرا رو تا وقتی با پدر مادر نیومدن خاستگاری جدی نگیرید. اونا دلشون دریاس همه توش جا میشن. ممکن ...

اخه عزیزم

۴ ساله تو رابطست با دختره

در حدی که دوستا و خونواده و همه میدونستن.بعد جلو رو همه لامصب تو به منم چراغ سبز بدی ...دنبال منم باشی غیر مستقیم.....چقدر حس تحقیر کردم وقتی فهمیدم