2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چطوری بعضیا حوصله آرایش سنگین خط چشم ، مداد ، سایه کرم پودر کانسیلر  هایلایتر دارن‌ ،‌ یه روتین پوستی با لیپ گلس یا رژ نود وفرمژه بزن بپر بیرون ، چهره آدم با میکاپ لایت ناز تر بنظر میرسه چون دلقک ها برای خنداندن دیگران صورتشو زیاد نقاشی پر رنگ میکنن

🪶

واقعا چطوری بعضیا حوصله آرایش سنگین خط چشم ، مداد ، سایه کرم پودر کانسیلر هایلایتر دارن‌ ،‌ یه روتی ...

ببخشیدا ولی پیکمی بازیا چیه من خودم آرایش کم میکنم ولی هر کس آرایش زیاد کنه دلقکع؟😐😂 هر کسی ی مدل دوست داره 

واقعا چطوری بعضیا حوصله آرایش سنگین خط چشم ، مداد ، سایه کرم پودر کانسیلر هایلایتر دارن‌ ،‌ یه روتی ...

اره منم بدم میاد 

هزار جور خط میندازن رو صورتشون که صورتشون استخونی تر به نظر بیاد 

اره منم بدم میاد هزار جور خط میندازن رو صورتشون که صورتشون استخونی تر به نظر بیاد

دیگه الان همه به سلامت پوست و مو بیشتر اهمیت میدن چند تا مصاحبه دیدم میگفتن دخترای خاورمیانه خیلی آرایش میکنن کمبود اعتماد به نفس دارن ، بعد خیلیا بهشون بر خورده بود ، ما دخترا همینجوری زیبایییم با یه میکاپ سبک و نچرال زیباییمون رو حفظ کنیم

🪶