2777
2789
عنوان

کی معدش چند وقت اذیتش کرد بیاد

49 بازدید | 7 پست

چند وقت پیش یهو معده درد گرفتم بعدش اسهال شدم یکی دوماه پیش. رفتم دکتر دارو سرم و اینا یه مقدار بهنر شدم ولی بعدش یه بار دیگم همون طور شدم اسهال و معده درد اینا بازم رفتم دکتر مترانیدازول و سفالکسین اینا داد خیلی فرق نکرد معدم هرزگاهی حالت تهوع میگیرم گاهی زیاد میشه گاهی کم ته دهنم حس تلخی دارم سره معدم درد میگیره میزنه به پشتش ولی نه خیلی شدید و گاهی حس درد تو قفسه سینه هم دارم و گلوم یطوری میشه نمیدونم درده یا حس جمع شدن نمیدونم چطوریه. الان ناشتا ونوپزازان میخورم که کمیابه و گرون ولی خیلی تاثیر نداره امروز از صبح اوکی بودم رفتم بیرون پیاده روی درد از سره معدم گرفت و زد به پشت معدم خیلی شدید نبود ولی فکرمو بهم ریخت جالبه همزمان من و زنداداشمو خواهرم معدمون یطورایی اذیت میکنه تو خونه های مختلف زندگی میکنیم یجام نیستیم. البته زن داداشم درداش خیلی شدبد بود به اون گفتن زخم داری و این قرصای من خورد خوب شد ولی من خیلی اثری نمیبینم تجربه ای دارین،؟

تا وقتی کفش های کسی رو نپوشیدین قضاوتش نکنید 🌍زمین🌏 بد گِرده‼️

چند سال درد معده داشتم هرکاری میکردم خوب نمیشد ..رفتم پیش یه دکتر پیر ازمایش گرفت گفت میکروب معدس هلیکوباکتری..امپرازول و چرک خشک کنای قوی نوشت توی دو ماه خوردم خوب شدم الان چندسال هم میگذره

چند سال درد معده داشتم هرکاری میکردم خوب نمیشد ..رفتم پیش یه دکتر پیر ازمایش گرفت گفت میکروب معدس هل ...

علائمتو میشه بگی؟مثل من میشدی؟ من امپرازول خوردم روزای اول اوکی بودم بعدش اثر نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علائمتو میشه بگی؟مثل من میشدی؟ من امپرازول خوردم روزای اول اوکی بودم بعدش اثر نکرد

ن خودت باید بری دکتر باید بده...

علائمم مثلا این بود معمولا بعد غذا معده درد داشتم..البته بعضی وقتا شکمم خالی بود هم سر دلم درد میگرفت..یا بعضی وقتا صبح ها با حالت تهوع بیدار میشدم...دردش مثل جهنم بود ..همونجوری هم که گفتی منم بعضی وقتا پشتم درد میکرد بخاطر معده.

ن خودت باید بری دکتر باید بده...علائمم مثلا این بود معمولا بعد غذا معده درد داشتم..البته بعضی وقتا ش ...

من خیلی دردم شدید نیس و من حس میکنم اسید معدم هست نمیدونم البته

برا منم گه گاه بود ..اما بری دکتر راحت میشی به دردش نمی ارزه...بنظر من دوتا از بدترین درد ها، یکی د ...

داروهاتون یادتون نمیاد؟ شما آندوسکوپی هم انجام دادین؟

داروهاتون یادتون نمیاد؟ شما آندوسکوپی هم انجام دادین؟

فقط دو تا قوطی امپرازول رو یادمه با چهار ورق کپسول چرک خشک کن ۵۰۰ بود که دوتا روز میخوردم دوتا شب...بهتره بری دکتر خودش با توجه به وضعیت بدنتون بده 

اندوسکوپی انجام ندادم..ازمایش خون گرفت میکروب معده داشتم