2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر توضیح بدید اون موقع که ایمانتون قوی بودی و رعایت میکردید چطور بود الان چطور

ببین مثلا زندگیم همش گره،  بدبختی، نرسیدن و.. ـ

از روزی که گذاشتم کنار این چیزارو به همه چی رسیدم و خوشبختی

چون تو ایمانت انتظار فضیلت داشتی ایمانی که تو رو به درجات مادی برسونه اسمش ایمان نیس انتظار هس گل من

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

آیا مردم گمان کرده اند، همین که بگویند: ایمان آوردیم، رها می شوند و آنان [به وسیله جان، مال، اولاد و حوادث] مورد آزمایش قرار نمی گیرند؟ خرمشاهی: آيا مردم گمان مى‏برند كه رهايشان كنند كه [به زبان‏] بگويند ايمان آورده‏ايم و ايشان را نمى‏آزمايند؟

آیه 2 سوره عنکبوت 

و از مردم کسانی هستند که می گویند: به خدا ایمان آوردیم. پس هنگامی که در راه خدا شکنجه و آزار شوند، شکنجه و آزار مردم را مانند عذاب خدا [غیر قابل تحمل] شمارند [و از بیم ادامه یافتنش از ایمان دست بر می دارند]، و اگر از سوی پروردگارت یاری و نصرتی [چون پیروزی و غنیمت] بیاید، [به مؤمنان] قاطعانه می گویند: ما هم با شما بودیم. آیا [حال آنان از دید خدا پنهان است] و خدا به آنچه در سینه های جهانیان است [از همه] آگاه تر نیست؟ (ایه 10 سوره عنکبوت)

خدا ایمان‌اورندگانو امتحانشون میکنه..

منم اطرافم هرچی اددم بدبخت بیچاره میبینم همشون مذهبی و اویزون ضریح و نماز و حجاب یکیش مادر شوهر خدم از دلش نمیاد برای بچش خوراکی بخره اونوقت تو این مراسم های مداحی و ... تا میگن کمک ب اهل بیت حمله میکنه سمت کارتش برعکس تو فامیل و اطرافم هرچی کلاه بردار و نزول خور و قمباز هست پولشون از پارو بالا میره