2777
2789
عنوان

گل هدیه

40 بازدید | 4 پست

بچه ها پسره برام گل نمیخره اصلا چیکار کنم

چند وقته خیلی دلم میخواد،بعد۵ماه دوستی

امشب چقدر گریه کردم و عکس گل دیدم 

یبار بهش گفتم بگیر گفت امروز ؟  باشه میگیرم گفتم  نه هر بار که میریم بیرون بگیر، گفت دعا کن دلار بشه ۱۰ تومن میگیرم منظورش این بود که گرونه بعدش گفت هر موقع میریم بیرون انقد خرجمون میفته 

واقعاً ناراحت شدم ولی نتونستم چیزی بگم

چه طعنه ای بزنم بهش. اینم بگم با احترام با همدیگه صحبت می‌کنیم

۵ ماه زوده شاید هنوز مطمعن نیس که بخواد باهات ازدواج کننه 

آخه میگن پسرا وقتی بخوان با طرف ازدواج کنن خرج میکنن فقط

البته یه شاخه گل این حرفارو نداره بعضیا بلد نیستن

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ ماه زوده شاید هنوز مطمعن نیس که بخواد باهات ازدواج کننه آخه میگن پسرا وقتی بخوان با طرف ازدواج کنن ...

خرج که ی جایی بریم ۳۰۰ تومن میشه خرجمون یا غذایی خوراکی ای می‌گیره