2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه پایه نهم مخصوصا تو پسرا همینجوره، از طرفی هم به بلوغ میرسن نمیشه چیزی بهشون بگی

بگو اگه واقعا هدفت درس خوندنه هر درسی که مشکل داری برات معلم خصوصی میگیرم ولی بیشتر مشکلاتشون واسه مسائل بلوغه که تمرکزشون میاره پایین

صبحا مویز بهش بده، تا میتونی هم نذار فست فود بخوره

الان میبینم درس نمی‌خونه باهاش دعوام میگیره میرنمش خودمم عذاب وجدان میگیرم دوستاش زرنگ هستن همه

آهاااا،احتمالا یه دوره س از سرش بیفته ،،اکثر بچه ها تو یه دوره ای دچار رخوت میشن 

مدرسه ش دولتیه یا غیر دولتی ؟

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
متاسفانه پایه نهم مخصوصا تو پسرا همینجوره، از طرفی هم به بلوغ میرسن نمیشه چیزی بهشون بگیبگو اگه واقع ...

مدرسه غیر انتفاعی می‌ره چه کلاس خصوصی این همه خرج مدرسه ش شده هفتاد تومن با سرویس مدرسه ش هزینه کردم دارم میسوزم

غیر دولتی سخت گیر

نگران نباش ولی پیگیرشم باش تو این سن کمی دچار سردرگمی میشن ،خسته میشن

ولی اونقدرا هم سخت نیست ک باعث بشه اینطور بهانه بیاره 

مدرسه غیر انتفاعی می‌ره چه کلاس خصوصی این همه خرج مدرسه ش شده هفتاد تومن با سرویس مدرسه ش هزینه کردم ...

نگفتم که همین اول سال براش معلم بگیر، میگم بپرس ببین واقعا تو درساش ضعیفه یا اینا ناشی از بالا پایین شدن هورموناش هس

نگران نباش ولی پیگیرشم باش تو این سن کمی دچار سردرگمی میشن ،خسته میشنولی اونقدرا هم سخت نیست ک باعث ...

نمی‌دونم هی با خودم فک میکنم به مشاور مدرسه بگم باهاش صحبت کنه 

نمی‌دونم هی با خودم فک میکنم به مشاور مدرسه بگم باهاش صحبت کنه

خیلی خوبه ،مشاور مدرسه کارش همینه 

بگو از طرف خودش باهاش صحبت کنه بگه معلما ازت ناراضین چون انتظار دارن درست خیلی خوب باشه نه اینکه ،اینطوری افت کنی

اصلا تمرکز نداره کتاب و میگیره دستش فقط فکر میکنه

مشاوره مدرسه بی خیال شو فقط یه استرس میندازه تو جون بچت ،از طرفی هم تو کلاس انگشت نما میشه

اگه واقعا خواستی مشاوره بگیری برو کلینیک نه مشاوره مدرسه گرچه به نظرمن ناشی از همون سن بلوغشون هس

بزن نت ببین چه راهکارایی پیشنهاد میکنه

حتی واسه تغذیه و خوابش هم تحقیق کن تا امسال بدون استرس براش تموم بشه