2777
2789
عنوان

بیاین از خوابم بهتون بگم🥺

126 بازدید | 22 پست

مادر شوهرم ۶ سال پیش که کرونا تازه اومده بود گرفت و فوت شد یعنی در عرض دو روز و خیلی برای ما وحشتناک بود چون خیلی زن خوبی بود بعد پارسال اومد تو خوابم دقیقا تو خونشون بودم بعد حامله بودم تو خواب هستین بقیش و بگم؟؟

بگو عزیزم 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم که دیگه همه رو بخونین،خودم تهران زندگی میکنم ا‌ن شهرستانه خواب دیدم تو خونشون هستم حاملم سه ماهم بود تو یکی از اتاقاش تخت بیمارستان گذاشته بود گفت بیا زایمان کن اینجا هی به دخترش میگفت زایمانش کن خواهر شوهرم دکتر یا ماما هم نیست!!

من میگم که دیگه همه رو بخونین،خودم تهران زندگی میکنم ا‌ن شهرستانه خواب دیدم تو خونشون هستم حاملم سه ...

از غم فارغ میشی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بعد دخترش میگفت مامان زوده میگفت نه باید همین الان زایمان کنه خلاصه از خواب بیدار شدم و خیلی برام عجیب زود این خواب تا دقیقا دوماه بعد از خوابم فهمیدم حاملم و

خلاصه حامله بودم اصلا هم اقدام نکرده بودم یعنی جلوگیری فقط طبیعی داشتم بعد از دوماه هی دکتر رفتن یه دکتر بهم گفت قلبش تشکیل نشده برو تا ده روز دیگه از خونریزی نکردی بیا بهت قرص بدم منم قبول کردم از قضا هوای تهران آلوده شد و مدرسه ها تعطیل شد چون یه پسر دارم مدرسه میره همسرم گفت بریم شهرستان که هوا تمیزه بلیط گرفتیم رفتیم خونه مامانش و نفروخته بودن دیگه رفتیم اونجا دقیقا شب من دردای شدید اومد سراغم و بعد چند ساعت توی خونش سقط کردم اینقد وقتی یادم میاد میترسم آخه از چند ماه قبل بهم خبر داد😭😭

خلاصه حامله بودم اصلا هم اقدام نکرده بودم یعنی جلوگیری فقط طبیعی داشتم بعد از دوماه هی دکتر رفتن یه ...

چقدر عجیب 

رویای صادقه بوده 

اموات گاهی از آینده باخبرن 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست

میخواستم بهت بگم نی نی میاری بعدسه ماه بعد سقط میکنی ترسیدم ناراحت بشی.گفتی حامله بودم .دیگه بعد باق ...

دقیقا دو سه ماه بعدش حامله شدم ولی اینکه همه چی دست به دست هم بده که من برم شهرستان و دقیقا توی خونش زایمان کنم از همه ترسناک تر بود برام