2777
2789

من ترم پیش از یکی خوشم امد و بعد چند ماه فهمیدم همکلاسیمن طرف البته ترم پیس فقط ی کلاس مشترک داشتبم چون ترمش از من بالاتر بود. این ترم3کلاس مشترک داریم ینی بجز شنبه ها هر روز باهاش کلاس دارم ک از هفته دبگه میشه هر روز . درسمو دوست دارم. ولی هر روز بی قرارم ببینمش وقتی میبینمش حالم اا چند ساعت خوبه ولی باز بی قرار تر میشم. ی جلسه فکرکردم نیامده کلن درسو نمیفهمیدم. باهم صحبت نمیکنیم ولی من بدجور دوسش دارم🥲از دوستی خوشم نمیامد اونم اهلش نیست براهمبن به یکی از مسئولین نهاد گفتم مارو بهم معرفی کنه غیرمستقیم. اون گفت اول برات تحقیق میکنم برات بعدش اگر بازم موافق بودی معرفیت مبکنم چون پسره مال شهردیگس. امروز رفتم جا مسئول نهاد گفت هنوز نمیتونم بگم چیزخاصی چون هنوز به چیزایی ک فهمیدم اطمینان ندارم. الان 3هغته از زمانی ک گفتم میگذره. وقتی از جاشون امدم بقدری حالم بد بود قابل گفتن نبود. هرروز یه دردی توسینمه و گرفتم . یه درد عمیق با حس خوب. الان بی صبرانه منتظرم تا فردا ببینمش. ولی مبدونم باز حالم بدترمیشه. 😭😭😭توروخدا بزام ذعاکنین بخدا من تمام تلاشموکردم تا بعدن شرمنده دلم نباشم. خصوصا ک برای یه دختر بشدت اینکار سخته ولی من کردم. 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

هر روز غم بغض دارم. هر روز دلم گرفته. مث دیوونه ها شدم. نیینمشک دبگه هیچی

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

ای وای 

عاشق شدی 

اینا مرض عشقه ها!!!

خوش به حالت ،زیباترین حس دنیاست،منکه تجربه نکردم ولی خیلی دوست دارم تجربه کنم😊

هم سری،هم در سری،هم دردسرهای سری

پادشاهی میکنی ای عشق،تاجت برقرار 

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای عاشق شدی اینا مرض عشقه ها!!!خوش به حالت ،زیباترین حس دنیاست،منکه تجربه نکردم ولی خیلی دوست دا ...

فعلا از دست اقا ار همچیم افنادم🥲 قسنگ از دست رفتم. بخدا میترسم ضایع بازی دربیارم همه بفهمن. دیوونش شدم نمیدونم چیدارع من ابنقدر بی تابم 🥲خیلی عجیب غریبم بود اشناشدنم باهاش و اینکه عاشقش شدم.

عجب اولین باره یک عشق سفت و سخت از یک دختر میبینم، واقعا امیدوار شدم 😅

وا چرا؟! 

عاشقترها،همیشه زن بودن نه مرد 

زنها خیلی اوقات پاسوز مرد شدن،مردی در تمام ۲۰سال از عمرم ندیدم که صادقانه پای زن بایسته 

اما تا دلت بخواد زن دیدم که مثل شمع آب شن 

وا چرا؟! عاشقترها،همیشه زن بودن نه مرد زنها خیلی اوقات پاسوز مرد شدن،مردی در تمام ۲۰سال از عمرم ندید ...

نه والا ما که هرچی بود عاشق پول طرف بود، شایدم استارتر طرف دیده پولدار هست برای همین خوشش اومده، عشق های دروغین در قالب منفعت خیلی وقته توی این کشور جاشو به عشق های واقعی داده...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

عجب اولین باره یک عشق سفت و سخت از یک دختر میبینم، واقعا امیدوار شدم 😅

😂😂من مامانم بشدت مخالفن با یه شهردبگه ازدواج کنم حال من شرق کشورم اون غرب🤣 دارم مامانم نرم میکنم اگر روزی احیانا تلاشام نتیجه داد مخالفت چندانی نکنن🥲 امروز مامانم مبگه فک منم تو اخر شهر دیگه ازدواج کنی از بس ابن مدت حرفش میزنی. یبار ازم پرسید نکنه عاسق شدی تو دانسگاه اینقدر حرف میزنی🥲قشنگ لو رفتم پیش مامانم🤣دعاکنین به صلاحم باسه وبهش برسم و خوشبخت بشیم.

من ینی بخاطرش کارایی کردم تو عمرم بخاطر هیچکس انجام ندادم و حتی فکرش نمبکرذم کارم ب اینجا بکشه روزی 

نه والا ما که هرچی بود عاشق پول طرف بود، شایدم استارتر طرف دیده پولدار هست برای همین خوشش اومده، عشق ...

زنهای قدیمی مثل مادر خودمو میگم 

الانو نمیدونم والا 

نه والا ما که هرچی بود عاشق پول طرف بود، شایدم استارتر طرف دیده پولدار هست برای همین خوشش اومده، عشق ...

من وقتی عاشقش شدم حتی اسمشم نمیدونستم حتی نمیدونصتم کجاییه چندسالشه. عاشق قیافشم نشدم . من بعد چند مدت تونستم اسمش بفهمم . و تازه چند وقتیه فهمیذم کجاییه. و اون مسئول نهاد میگف فک مبکنم وضعشون خیلی خوبه ولی ذره ای برام اهمیت نداشت چون من وقتی عاشقش شدم ک این چیزارو نمیدونستم. و شایدم تنها حسی ک بهم داد این بود شاید بخاطر وضعش خوبه بخواد ازدواج فکرکنه و احتمال کوچیکی باشه بهش برسم. وگرنه خداشاهده بزام مهم نبود

😂😂من مامانم بشدت مخالفن با یه شهردبگه ازدواج کنم حال من شرق کشورم اون غرب🤣 دارم مامانم نرم میکنم ...

ازدواج و حتی روابط توی این دوره زمونه برای پسرها خیلی سخت شده، میدونید اعتمادها از بین رفته برای هردو جنس، من قضاوت دقیقی نمیتونم بکنم فقط امیدوارم نیت شما پاک باشه و اگرم پاک باشه و عشق بی منفعت باشه، به مرادتون برسید، میدونید شرایط جوری شده پسرهای خوب دست کشیدن و فقط توی میدون پسرهای بدی بازی میکنن، دلیلشم دخترهایی هست که ملاکشون پول هست که خودشون رو بی ارزش کردن و همین شده پسرها وقتی میبینن دخترهای پول پرست هست پسرهای بدم شکلشون میشن

من وقتی عاشقش شدم حتی اسمشم نمیدونستم حتی نمیدونصتم کجاییه چندسالشه. عاشق قیافشم نشدم . من بعد چند م ...

انشالله هرچی خیره اتفاق بیوفته، ولی خیلیا از جمله خودم مشکلمون پول نیست، هیچ پسری دختری که ملاکش پول باشه دوست نداره باهاش زیر یک سقف بره در هرصورت امیدوارم هرچی خیره اتفاق بیوفته، چون همه توی زمانی که پول داری باهات هستن و دوستت دارن، ولی عشق واقعی دختر رو فقط توی نداری میشه شناخت

ازدواج و حتی روابط توی این دوره زمونه برای پسرها خیلی سخت شده، میدونید اعتمادها از بین رفته برای هرد ...

اره خدایی درسته. جوری شده زمونه نمیشه اعتماد کرد.

ولی من واقعا وقتی عاشقش شدم حتی اسمش نمیدونستم چ برسع ب اینکه بدونم پولدار هست یانه چون واقن خیلی ساده و بی الایش بود وقتی میدبدمش. و خدا شاهده پولش برام مهم نیس

انشالله هرچی خیره اتفاق بیوفته، ولی خیلیا از جمله خودم مشکلمون پول نیست، هیچ پسری دختری که ملاکش پول ...

ان شالله 

خیلی ممنونم.