2777
2789
عنوان

مامان خاستگارم به شدت فضوله و داره خودشو نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 45 پست
این از اونهاست که ماه عسل هم دنبالت راه میافته میاد یا هر بار میاد خونه ات می خواد چند روز بمونه ادم ...

مبل هیچی اعصاب و روان آدمو بهم میریزن گفته من با عروس بزرگم همه جا میرم اونا بدون من مسافرت نمیرن و از این حرفا 

مگ همه چی پول و خونه و ماشین ب فکر اعصابت باش هیچیز ارزش تن سالمو فکر اسوده و ارامش نداره باور کن

دقیقا خودمم میدونم تازه این مادرشه از خودش خیلی مطمئن نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وه تحملی داری من بودم همون جلسه اول رد کرده بودم تمام به قرار بعدی نمیرسید البته من از بچگی مستقل بو ...

چه میشه کرد همه رو سریع رد میکردم این یکی شرایطش بهتر بود گفتیم حالا بریم یکی دو جلسه دیگه ببینیم چی میشه 

اونم هم سن و سال منه سنی نداره

پس حالا حالا پسره قراره مجرد بمونه تمه از دست مادره جواب منفی می دن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

مامان های این مدلی دو دسته اند. 

بعضی هاشون خیلی خیلی خوبند فقط اوایل جوگیر هستند و..... 

بعضی هاشون هم بد و خونه خراب کن! 

هنوز خیلی مونده که واقعاً بشناسی. 

هیچ وقت با چندین جلسه، قضاوت و تصمیم گیری نکن. 

ببین رد کن برای آرامش اعصابت این بعدا ولت نمیکنه میخوای مشاوره ام برو بپرس شرایطش بگو پسره از اینکه ...

فقط قرار اول دیدمش تا قرار بعدی که خودشون خبر بدن 

گفت پسرم پسندیده و گفته کسی حق نداره بهش درباره مدرک و اینا چیزی بگه مامانش گفته زن چادری خوبه اونم گفته همه چادری ها که خوب نیستن و این حرفا 

مبل هیچی اعصاب و روان آدمو بهم میریزن گفته من با عروس بزرگم همه جا میرم اونا بدون من مسافرت نمیرن و ...

منظورم اینه که کلی هزینه جهیزیه و ازدواج می دی تا زندگی مستقل خودت داشته باشی بعد عروسی یکی مثل مادرشوهر میاد خودش صاحب اختیار اون زندگی می دونه

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

می‌ترسه پسرشو اغفال کنی و .... 😂😂😂واقعا پسره خجالت نمی‌کشه با مامانش میاد

دقیقا از همین میترسه من بشینم جلو کنار پسرش بیشتر چشمش بگیره منو میخواد دست و پاش رو ببنده 😏😂

دقیقا از همین میترسه من بشینم جلو کنار پسرش بیشتر چشمش بگیره منو میخواد دست و پاش رو ببنده 😏😂

بهش زنگ بزن بگو قول میدم به پسرت دست درازی نکنم،فقط تو نیاااا😂😂😂

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎