2777
2789
فکر کنم پونصد تومنببین زیر بار داروی گرون نرین اون دفعه دکتر ریه به من یه اسپری داده بود دولتیش دویس ...

مرسی گلم

اخه معمولا داردهایی ک کمیاب میکنن میخوان قیمتشو خیلی بالا ببرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری تشخیص میده الرژی داری دکتر؟

من سالها الرژی داشتم فراوون عطسه میکنم ابریزش بینی دارم

مثلا پارسال تابستون الرژیم عود کرده بود از شش صبح از خواب بیدار میشدم عطسه میکردم تا دوازده ظهر و همینطور دستمال دستم بود

نه اینکه شش صبح ساعت بیداریم باشه ها عطسه بیدارم میکرد

سالبوتامول هم وقتی میگن استفاده کنی که تنگی نفس خیلی شدید داری

آسم هم ریه خس خس میکنه یا سرفه هایی میکنی که بند نمیاد

اگه اشنا دارید بگو از تهران بفرسن براتون اونجا راحت پیدا میشه

ما تهرانیم

اون دفعه اصفهان بودیم دکتر بهم دارو داده بود زنگ زدیم اطلاعات دارویی گفت برین فلان داروخونه های اصفهان دارن 

همه شهرا اول باید زنگ بزنن اطلاعات دارویی 

من فقط سرفه میکنم ادویه و خمیردندون و شامپو اینا هم بیشترش میکنه

مشکلت رو پزشک عمومی هم میتونه برطرف کنه اگه حاذق باشه مثلا بهت مونته لوکاست و فکسوفنادین بده

یا شربت سینه 

واسه سرفه های خیلی شدید یا خس خس شدید باید بری متخصص ریه 

فقطم واسه تنگی نفس باید سالبوتامول مصرف کنی من خودم یدونه هم در سال مصرف نمیکنم سابلوتامول رو واسه مواقع اضطراری سالی یدونه دارم 

مشکلت رو پزشک عمومی هم میتونه برطرف کنه اگه حاذق باشه مثلا بهت مونته لوکاست و فکسوفنادین بدهیا شربت ...

درسته ببخشید امشب سوال پیچت کردم😘🤣

مونته لوکاستو میخوردم پارسال اثر نکرد

درسته ببخشید امشب سوال پیچت کردم😘🤣مونته لوکاستو میخوردم پارسال اثر نکرد

پس اگه سرفه ات ادامه دار هست با دکتر ریه یه مشورت بکن 

من دکتر ریه ام انلاین هست 

مطب خودش سنندج هست ولی من خیلی قبولش دارم