2777
2789

منم‌نمیتونم بخونم‌ سخته 

اما خیلی ثواب داره

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

منم‌نمیتونم بخونم‌ سخته اما خیلی ثواب داره

برای منی که تازه نماز میخونم خیلی باید سخت باشه اره؟من خیلی دلم اروم میشه وقتی نماز میخونم همش دلم میخواد بخونم گقتم نماز شب بخونم ولی خو واقعا بلد نیتسم هیچکیم تو خانواده بلد نیست بپرسم نتم زدم درست نفهمیدم

برای منی که تازه نماز میخونم خیلی باید سخت باشه اره؟من خیلی دلم اروم میشه وقتی نماز میخونم همش دلم م ...

اره کمی سخته 

اما اگر دوست داری با یکم خوندن و تکرار یاد میگیری

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

برای شروع بزن نت نماز شب دکتر سعید عزیزیالتماس دعا

سلام.لطفا هر کسی اهل نماز شب هست برای شوهرم دعا کنه هم مغازه خوبی پیدا بشه و هم کار جدیدش پربرکت باشه.اسمم راضیه هست.ممنونم

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

ممنونم

سلام.لطفا هر کسی اهل نماز شب هست برای شوهرم دعا کنه هم مغازه خوبی پیدا بشه و هم کار جدیدش پربرکت باشه.اسمم راضیه هست.ممنونم

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

سرچ کن گوگل اره الان میشه از نیمه شب شرعی تا اذان صبح وقته کلی حالتو خوب میکنه کلی ارامشششش

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...