2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز کات نکردیم ولی احتمالا سراینک نمیتونه خونه بگیره و میگه بریم خونه سازمانی کات کنم

خونه سازمانی میدن بهش سعنی عضو ی ارگانی؟؟؟ خیلی خوبه خب جای پیشرفت داره خاله من ۳ سال سازمانی زندگی کرد الان خونشون ی آپارتمان ۲۰۰ متری ۳ طبقه ک هر ۳ طبقه دست خودشه ۲ واحد کوچیکترم دارن تو اطراف شهر جای پیشرفت داره حیفه دختر علاقه پس چی

خیلی حالم بده باعث ننگ خانوادمم

نگو این حرفو همه اشتباه دارن تو سنی نداری من ادم دیدین پنجاه سالشه ی جوری گند زدت به زندگی خودش وبقیه 

میدونی گلی داداشم میگه ادما تصادفی توی بعضی موقعیت ها میفتن مثل تو 

چن سال بودین باهم

۵ سال من دوستش داشتم نگفتم بهش 

اونم ۳ ساله میگه دوستت داشتم ولی اونم نگفت 

ی ۶ ۷ ماهی بود باهام سر صحبت باز کرده بود گه گاهی پیام میداد و گفته بود بهم علاقه داره و میخواد بیاد خواستگاری مذهبی هم هست من گفتم ۲ سال وایستا درسم تموم شه گفت ن با خانوادش مطرح کرد اونام مخالفت کردن حالا هم دیگه پیام‌نمیده بهم گفت حرف نزنیم باهم زمان همه چیو درست کنه فقط ی چیز ک براش با ارزش بود رو داد دستم مثلا ک بدونه و بدونم ک ب یاد همیم نمیدونم من دیگه امید ندارم خانوادشو میشناسم باید معجزه بشه فقط 

نگو این حرفو همه اشتباه دارن تو سنی نداری من ادم دیدین پنجاه سالشه ی جوری گند زدت به زندگی خودش وبقی ...

اخه هیچکس از خانواده من نمیدونه باهاش دوست بودم.حالا خاهرم رو در جریان گذاشتم بدترین واکنش نشون داد بهم 

خیلی حالم بده نمیتونم برم شکایتم ادامه بدم اصلا خاهرم نمیداره تکون بخورم میگه اگ شکایت کنی میان دم خونه ابرومون میبرن 

بخدا ۳ نفرشون ریختن سرم اینقد زدنم شالمو از سرم کشیدن جادرم کشیدن انداختت تو جوی اب 

تو برزخم

خونه سازمانی میدن بهش سعنی عضو ی ارگانی؟؟؟ خیلی خوبه خب جای پیشرفت داره خاله من ۳ سال سازمانی زندگی ...

بله متاسفانه نظامیه. خونه هاش قدیمیه دوس ندارم. خودشم میگه مهم اینه پیش هم باشیم کنارهم باشیم خونه مهم نیس بعد ی سال عوض میکنم ولی بهش مطمئن نیستم ک عوض کنه میگم دوسال عقد باشیم میگه ن

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂