2777
2789

با چه چیزی هیچ وقت نتونستی کنار بیای چی باعث شد نتونی باهاش کنار بیای؟ 🥲خودم اول بگم کمرمو پارسال عمل کردم ولی عمل اول اشتباه شد یه ماه بعد از عمل اول عمل دوم انجام شد بینهایت اذیت شدم🥲🥲🥲هنوزم نتونستم هضمش کنم این قضیه رو، چون خیلی به عمل اول امید داشتم طی عمل اول حدودا هشت تا نه ساعت تو اتاق عمل بودم و کل کمرمو پلاتین گذاشتن خیلی خوشحال بودم که دیگه قرار نیست قوز کنم و انحرافم درست شده ولی یه ماه بعد فهمیدیم عمل اشتباهه نه تنها دکتر بلکه خانواده مم تنهام گذاشتن، حتی خانواده م منو مقصر دونستن افسردگیم صد برابر شددد. عمل دومم حدودا هفت ساعت طول کشید الانم کلش پلاتینه 

بهتر شدی بعد عمل دوم!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوب شدی؟؟؟

خیلی برام سخته که با سردی و بی محبتی مادرشوهرش کنار بیام ،سرد بودنش اذیتم میکنه

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

گل انشالله خدا بهتون سلامتی بده 🌹

دکترتون خووب بود ؟؟

دکتر پارسال به پدرم گفتن کمر پدرم باید عمل بشه 

از پارسال تا حالا دردش اروم شده 

ولی نمیدونیم عمل کنیم یا خیر ؟؟

بهترین دکتر شهرمون بود 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
حالا خوب شدی؟؟؟خیلی برام سخته که با سردی و بی محبتی مادرشوهرش کنار بیام ،سرد بودنش اذیتم میکنه

نه، عین جنازه هام، کاملا زندگیم پوچ شده، خیلی شوک بزرگی بهم وارد شد وقتی فهمیدم عملم اشتباه شده 

گل انشالله خدا بهتون سلامتی بده 🌹دکترتون خووب بود ؟؟دکتر پارسال به پدرم گفتن کمر پدرم باید عمل بشه ...

ممنونم، نمیدونم هیچی نمیدونم🥲فقط میدونم از خودم بدم میاد خودم اصرار کردم پیش این دکتر عمل کنم لعنت به من

ممنونم، نمیدونم هیچی نمیدونم🥲فقط میدونم از خودم بدم میاد خودم اصرار کردم پیش این دکتر عمل کنم لعنت ...

به خدا توکل کن 

خودتو بسپار دست خدا 🌱🌱🌱

خدا سلامتی بده انشالله 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏