2777
2789
عنوان

چشم کودک 5ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 20 پست
نه از من باشه فردا میبرم چون دکتر گفته ۸ماه همسرم میگه از الان نبر خیلی کوچیکه واسه دستگاه اینا میگه ...

بقیه عکس‌العمل هاش چه طوریه؟اگر همه چیزش نرماله نگران نباش درست میشه

بقیه عکس‌العمل هاش چه طوریه؟اگر همه چیزش نرماله نگران نباش درست میشه

همشون نرماله 

با دستش وسایلو میگیره غلت نمیزنه دمر میشه

تا چند روز پیش فک میکردم گردنش شله یکی دو روزه خیلی فرق کرده محکم شده در حد چند ثانیه میشه به تنهای 

من خودمم بیش از حد حساسم خیلی اذیت میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان  🌷

نگرانیت کاملاً قابل درکه، ولی چیزی که گفتی در بیشتر موارد طبیعی و موقته. در پنج‌ماهگی، سیستم بینایی نوزاد هنوز در حال رشد و هماهنگیه، مخصوصاً وقتی حالت بدنش تغییر می‌کنه (مثل وقتی از درازکش به بغل بگیریش). ممکنه در این حالت‌ها تمرکز چشم‌ها برای چند لحظه از هم ناهماهنگ بشه.

👁️ نکات مهمی که باید دقت کنی:

• اگر فقط چشم‌ها نامتقارن به نظر میان (مثلاً در نور زیاد یا زاویه خاص)، معمولاً طبیعی‌ست.
  • اما اگر یکی از چشم‌ها منحرف به نظر می‌رسه یا انگار به جهت متفاوتی نگاه می‌کنه، بهتره توسط متخصص چشم کودکان یا فوق تخصص نوزادان بررسی بشه تا احتمال رد بشه.
  • همچنین مطمئن شو در فاصله‌ی نزدیک (۳۰ سانتی‌متر) وقتی لبخند می‌زنی یا صداش می‌کنی، با چشم دنبالت می‌کنه — این نشونه‌ی خوب عملکرد بیناییه 👶🏻

🌸 بیشتر بچه‌ها تا شش‌ماهگی به مرور تمرکز چشم‌هاشون کامل میشه. پس اگر تازه پنج‌ماهه‌ست، هنوز فرصت رشد طبیعی داره.

و اگه می‌خوای بدونی  در مورد سلامت و رشد نوزادان
حتماً سر بزن به کانال یوتیوب من 🎥👇
دکتر کودک شما | doctorkoodakshoma

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

سلام مامان 🌷نگرانیت کاملاً قابل درکه، ولی چیزی که گفتی در بیشتر موارد طبیعی و موقته. در پنج‌ماهگی، ...

خیلی ممنون بحاطر پاسخگوییتون

امروز بردم چشم پزشک گفتن که بیناییشون کاملا سالمه یکم انحراف داره اون به مروز احتمالش زیاده خوب شه

درست همونطوری که شما گفتین میشه موقعی. که از زمین برش میداریم واینا