2777
2789

من پاییز 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بااین شرایط زندگیم الان حالم خیلی خرابه🥺😭

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

پاییز و زمستون دوتاش زمستون بدتر

من پاییز برام بدتره چون هم سرده هم خشک

زمستون سرد و تره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

واسه من از الان شروع شده دارم دیوونه میشم🤦🏻‍♀️هوا یحوریه همش میخوام بزنم از خونه بیرون. و اینکه چهارمین سالا پشت کنکورم و هر سال پاییز و زمستونم اینطوریه بیشتر افسردم میکنه🤦🏻‍♀️امروز دیگه طاقتم کم شد جلو خانوادم زدم زیر گریه

واسه من از الان شروع شده دارم دیوونه میشم🤦🏻‍♀️هوا یحوریه همش میخوام بزنم از خونه بیرون. و اینکه چه ...

اخی عزیزم درکت میکنم

من که فکرای خیلی بد میاد سراغم اصلا یه وضعی

پارسال نزدیک بود بیماری روحی بگیرم دکتر گفت حالت هات به پنیک شبیه هست... دیگه از ترسم سعی کردم فکروخیال نکنم

اخی عزیزم درکت میکنممن که فکرای خیلی بد میاد سراغم اصلا یه وضعیپارسال نزدیک بود بیماری روحی بگیرم دک ...

منم همینم ۲۰ بار به خودکشی فک کردم

میگرن عصبی گرفتم روز به روز هم داره بیشتر میشه و این جلوی پیشرویمو میگیره بدتر ناراحتم میکنه

کاش بمیرم...

منم همینم ۲۰ بار به خودکشی فک کردممیگرن عصبی گرفتم روز به روز هم داره بیشتر میشه و این جلوی پیشرویمو ...

خدانکنه عزیزم سعی کن به خودت کمک کنی فقط اگه مریض بشیم دکترا هبچ کاری نمیتونن انجام بدن فقط و فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی 

من هم خیلی تلاش میکنم حالمو خوب نگه دارم  و اگه تلاش نمیکردم دیوونه شده بودم از فکروخیالای منفی