زنی که از همسرش جدا میشه یعنی دیگه به نقطه صفر رسیده یعنی جونش به لبش رسیده یعنی صبرش ته کشیده...یه زن تا از همسرش کلا ناامید نشه جدا نمیشه...
خب اونوفت اون زن چرا باید دیگه به اون مرد فکر کنه؟مگه اینکه به اذیت و آزاراش یادش بیوفته
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
خواهره من جداشده از همسرش میگه اصلا نمیخوام بهش فکر کنم ناخودآگاه که میاد تو ذهنم زجرایی که بهم داده صف میکشن تو مغزم و بخودم فحش میدم که چرا زودتر جدانشدم
توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏
من سه روز طلاق گرفتم اما نزدیک هشت ماه ندیدمش اول خیلی بی تفاوت بودم اما الان دو ماه که حالم روز به روز بدتر میشه ، فکر میکردم بعد از جاری شدن صیغه طلاق آروم تر بشم اما همه چی بدتر شده ، الان حس مالکیتم و دلبستگیم داره تقویت میشه😥😭
نمیشه قسمتی از زندگیتو فراموش کنی، پس یاد بگیر چطور با نبودش کنار بیای و قبول و باور کنی کهدیگه نیس ...
اگه میتونس به خاطراته خوب فکر کنه که جدا نمیشد
مگه مردی که باعث میشه زنش ازش سیر بشه و جدابشه خاطره ی خوبی هم گذاشته؟؟؟
یه چی میگینااااا زندگی که رمان نیس که..به .خاطراته خوب فکر کنه؟؟؟؟