2777
2789
عنوان

همسر سابق شوهرم

509 بازدید | 32 پست

هروقت زنگ میزنه با بچه ها صحبت کنه بعد تماس بچه بشدت عصبیه گوشیو پرت میکنه میگه مامان بلاکش کن 

همش ب تو و بابا فحش میده و حرفای الکی میزنه دخالت میکنه و ..

چندبار این مسئله تکرار شده بود منم میگفتم عیبی نداره گناه داره مادره بلاکش کنیم

امروز ک دیدم انقدر حالش بده پیام دادم ک لطفا دیگه تماس نگیر و حال بچرو بد نکن

بلاک کن اگه مادر بود حال بچش بد نمی‌کرد 

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر بدم میاد از این مادر ها یا پدرهایی که بعد طلاق عقده هاشون رو به بچه انتقال میدن.باز بچه شما باشعوره گوش نمی‌ده .دختر همسر من با ما نیست ولی مادره کاری کرده به خون شوهرم و بچه هام تشنس

اون خانم بی دلیلی فش میده؟؟ 

احتمالا شوهرت بچه ها رو بهش نداده 

بخاطر شما طلاق گرفتن؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اینقدر بدم میاد از این مادر ها یا پدرهایی که بعد طلاق عقده هاشون رو به بچه انتقال میدن.باز بچه شما ب ...

دقیقا میخواد بچرو پر کنه ب جون ما بندازه همیشه

اما بچه چون منو دوست داره بدتر ناراحت میشه فقط