2777
2789

اولا خدایا شکرت🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥹🥹🥹🥹🥹

بعد میخواستم از دوستای نینی سایتیم از مامان های دلسوز تشکر و قدردانی کنم انشالله که به هر آرزویی دارید برسید

انشالله خوشبخت بشید 

ممنون که دعا کردین با دلای پاکتون دست تک تکتون رو میبوسم

ممنونم ازتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️❤️❤️❤️

امروز و دیروز کارهای ثبت نامش انجام شد به لطف خدا 

دوستان نپرسید که چرا تا الان مدرسه نرفت دخترم

دعا کنید دخترم بتونه خودشو به دوستاش برسونه نفری یه صلوات و حمد برای موفقیت بچه های خودتون و بچه های من بفرستید

حالا انقدر ذوق داشتم 

اصلا نپرسیدم چه ساعتی باید مدرسه باشن ؟

نپرسیدم چند تا دفتر باید ببره مدرسه ؟

اولین بچمه میفرستم مدرسه و هیچ تجربه ای ندارم

میشه بهم بگید

صبحی هست دخترم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

مبارک باشه 

همه کتاباشو براش بذار. 

یه دونه دفتر هم کافیه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ساعت 8 باید مدرسه باشه اگه صبحی هست اگه ظهر میره ساعت 12 فکر کنم

کتابهاشو نگرفتی ؟  دوتا دفتر خطی بزار یه یادداشت و نقاشی 

مداد پاک کن تراش خط کش مدادرنگی تغذیه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه همه کتاباشو براش بذار. یه دونه دفتر هم کافیه.

ممنون عزیزم🙏🏻❤️😍

نپرسیدم ساعت چند تعطیل میشن؟

زنگای ورزش باید چی بپوشن؟

باید زرای ورزش لباس بدم ببره؟؟؟

نقاشی هر روز میکشن؟

میشه جواب سوالامو بدین؟

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ساعت 8 باید مدرسه باشه اگه صبحی هست اگه ظهر میره ساعت 12 فکر کنمکتابهاشو نگرفتی ؟ دوتا دفتر خطی بزا ...

نپرسیدم ساعت چند تعطیل میشن؟

زنگای ورزش باید چی بپوشن؟

باید زرای ورزش لباس بدم ببره؟؟؟

نقاشی هر روز میکشن؟

میشه جواب سوالامو بدین؟

ساعت 8 باید مدرسه باشه اگه صبحی هست اگه ظهر میره ساعت 12 فکر کنمکتابهاشو نگرفتی ؟ دوتا دفتر خطی بزا ...

عزیزم ممنونم اینارو اصلا نمیدونستم

کتابم نداشتن گفتن خودم برم از انقلاب بخرم

فقط یه فارسی یه لوازم تحریری داشت که خریدم

مطمئنید ۸ باید مدرسه باشن؟ سر صف وایمیستن؟؟

یعنی ۷ بیدارش کنم؟؟؟

ممنون عزیزم🙏🏻❤️😍نپرسیدم ساعت چند تعطیل میشن؟زنگای ورزش باید چی بپوشن؟باید زرای ورزش لباس بدم ببره ...

ساعتش رو که فردا بچه رو بردی از بقیه مامانا بپرس.  چون هر مدرسه ای فرق میکنه.  اصولا هم کلاس اولی ها رو ده دقیقه زودتر از کل مدرسه تعطیل میکنن که زیر دست و پا نمونن

زنگ ورزش دخترا همون لباس فرم مدرسه است و عوض نمیکنن. 

ولی پسرا لباس ورزشی میپوشن. 

نه عزیزم هروز نقاشی ندارن.  برنامه کلاسیشون رو نداری؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نپرسیدم ساعت چند تعطیل میشن؟زنگای ورزش باید چی بپوشن؟باید زرای ورزش لباس بدم ببره؟؟؟نقاشی هر روز میک ...

برنامه درسی میدن برای روزهای هفته 

مدارس ها فرق دارن خواهر زادم فرم مدرسه شون کلا شبیه گرمکن شلوار هست لباس عوض نمیکنن 

از دخترها خبر ندارم چون پسر خودم ساعت 8 سر صف وایمیسه 

حتما براش آب بزار تو بطری یا لیوان 

تغذیه هم بده براش میوه با لقمه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ساعتش رو که فردا بچه رو بردی از بقیه مامانا بپرس. چون هر مدرسه ای فرق میکنه. اصولا هم کلاس اولی ها ...

نه هنوز ... برنانه کلاسیشو ندادن بهم

راستش دخترم از نوزادی پدرش ول کرد رفت دوباره ازدواج کردم 

تا الان ثبت نامش نکردم گفتم مبادا پدر ژنتیکیش بیاد ازم بگیره😭

دیگه دل رو به دریا زدم گفتم بزار ببرم ثبت نامش کنم

تاپیکای قبلم رو بخونید دلتون کباب میشه

ممنون راهنماییم کردین

گوشی رو گذاشتم رو آلارم برای ۶ زوده؟؟؟

چرا اینقدر هیجان زده ای 

بستگی به مسیرت داره صبح نون تازه میگیری یا نه 

و اینکه یکم تایم شروع مدارس خیابونها شلوغ میشه 

6 بنظرم یکم زوده

گوشی رو گذاشتم رو آلارم برای ۶ زوده؟؟؟

فردا چهارشنبه هست زود تعطیل میشه 

دولتی با غیرانتفاعی فرق داره 

غیرانتفاعی ها 12:30 تعطیل میشن 

صبح که رفتی حتما ساعت خروج رو بپرس

برنامه درسی میدن برای روزهای هفته مدارس ها فرق دارن خواهر زادم فرم مدرسه شون کلا شبیه گرمکن شلوار هس ...

وای چشم ممنونم 😍😍😍😃😃😃😃😃

دارم از ذوق میمیرم دختر نازمو دارم مدرسه میفرستم 

خدایا شکرت 

فک. کنم تا صبح دیوانه بشم از خوشحالی 

الانم دارم اشک شوق میریزم

خدا بچه هاتون رو حفظ کنه😍😍😍

چرا اینقدر هیجان زده ای بستگی به مسیرت داره صبح نون تازه میگیری یا نه و اینکه یکم تایم شروع مدارس خی ...

دلیلشو نوشتم عزیزم

منتهی پستای من با تاخیر میاد

اخطار میده بعدا منتشر میشود

بخون دلیلش رو خواهر جون

مرسی بابت راهنماییت