2777
2789
عنوان

بالاخره بچه منم به مدرسه میره ممنون که دعا کردین 🙏🏻😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 31 پست
نه هنوز ... برنانه کلاسیشو ندادن بهمراستش دخترم از نوزادی پدرش ول کرد رفت دوباره ازدواج کردم تا الان ...

اگه دولتی هست معمولا دو هفته شیعت صبح میرن دو هفته ظهر 

حتما باید فردا بپرسی که شنبه چطوره برنامه و هفته چنده

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای چشم ممنونم 😍😍😍😃😃😃😃😃دارم از ذوق میمیرم دختر نازمو دارم مدرسه میفرستم خدایا شکرت فک. کنم ت ...

سایه تون مستدام باشه ان شآءالله دخترتون نامدار بشن و باعث افتخارتون

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر هیجان زده ای بستگی به مسیرت داره صبح نون تازه میگیری یا نه و اینکه یکم تایم شروع مدارس خی ...

دلیلشو نوشتم عزیزم

منتهی پستای من با تاخیر میاد

اخطار میده بعدا منتشر میشود

بخون دلیلش رو خواهر جون

مرسی بابت راهنماییت

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

فردا چهارشنبه هست زود تعطیل میشه دولتی با غیرانتفاعی فرق داره غیرانتفاعی ها 12:30 تعطیل میشن صبح که ...

بله صبح کل سوالامو از مدیر و ناظم و مامانا میپرسم حتما 

خیلی محبت کردین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بله صبح کل سوالامو از مدیر و ناظم و مامانا میپرسم حتما خیلی محبت کردین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلامت باشین 

معلمها لیست لوازم تحریر میدن اینم بپرس چیا لازمه 

اگه دولتی هست معمولا دو هفته شیعت صبح میرن دو هفته ظهر حتما باید فردا بپرسی که شنبه چطوره برنامه و ه ...

خیلی ممنونم ازتون 

خیلی لطف کردین 

خدا خیرتون بده واقعا روشنم کردین 

صفر کیلومتر بودم

واقعا مرسی

سایه تون مستدام باشه ان شآءالله دخترتون نامدار بشن و باعث افتخارتون

ممنونم عزیز دلم

خدا فرزندانتون رو براتون حفظ کنه فرزندانتون هم برای شما نگه داره انشالله

خیلی ممنونم ازتون خیلی لطف کردین خدا خیرتون بده واقعا روشنم کردین صفر کیلومتر بودمواقعا مرسی

🌹❤

ممنونم عزیز دلمخدا فرزندانتون رو براتون حفظ کنه فرزندانتون هم برای شما نگه داره انشالله

ممنونم عاقبت بخیر بشین

سلامت باشین معلمها لیست لوازم تحریر میدن اینم بپرس چیا لازمه

آهان چشم حتما ممنون

البته همه چیز خریدیم ولی واقعا ممنونم همه نکات رو دارم یادداشت میکنم 

خب بگو دیگه چرا دیر فرستادی،ملتو مسخره کردی

صفحه قبلی نوشتم 

تو یکی از پستام

هیچی نیومده

اینجا نوشتم:

نه هنوز ... برنامه کلاسیشو ندادن بهم

راستش دخترم از نوزادی پدرش ول کرد رفت دوباره ازدواج کردم 

تا الان ثبت نامش نکردم گفتم مبادا پدر ژنتیکیش بیاد ازم بگیره😭

دیگه دل رو به دریا زدم گفتم بزار ببرم ثبت نامش کنم

تاپیکای قبلم رو بخونید دلتون کباب میشه

ممنون راهنماییم کردین