2777
2789

دیگه خسه شدم ۴۴ کیلوام با قد ۱۶۴ 

قرص گین اپ خیلی شنیدم تاثیر داره 

اصلا دوست ندارم چیزی بخورم امروز کلا ن صبونه ن ناهار فقط  الان دو لقمه شام خوردم اشتها ب هیچی ندارم 

باشگاه ی بار رفتم بدتر لاغر شدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش معمولا باعث میشه اشتها باز شه ،شربت اشتها رو  امتحان کردی؟از داروخونه بگیر،سیب زمینی سرخ کن با سس بخور هرروز تخمه بخور ۱۰۰ گرم تخمه نزدیک ۶۰۰کیلو کالری داره هر چی میخوری کوکو کتلت املت نیمرو مایونزو خالی کن توش

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

نه نه قرص اصلا نخور گول نخور بعدا هزار جور مریضی میاره سيب زمینی سرخ کرده با سس سفید هرروز یه بشقاب ...

من بیشتر ناهار شام خونه تنهاام شوهرم سرکاره با ورت نمیشه چقدر سرخ کردنی و نوشابه میخورم الانم دلت نخواد کشک بادمجون درست کرده بودم 

اصلا چاق نمیشم هر کی جای من انقدر نوشابه خورده بود از چاقی ترکیده بود 

ببین وقتی میری باشگاه کالری میسوزونی 

حالا اگه بعدش کالری هایی که مصرفیت بیشتر از مقداری که سوزوندی باشه عضله میسازی و وزن اضافه میکنی 

باشگاه و تغذیه درست رو درکنار هم پیش ببر حتما به وزن دلخواهت میرسی