2777
2789
عنوان

شما باشید قبول میکنید آیا

558 بازدید | 62 پست

پسره همه چی تمومیه دو ساله باهم تو رابطه ایم از گل نازم تر بهم نگفته کلا پسر خوبیه فامیله همه میشناسنش 

لیسانسه 

سربازه الان 

قدش ۱۷۱ 

بوره چش رنگیه 

اخلاق بیست 

از لحاظ دین و مذهب همه چیش ۲۰ 

نمازش قضا نمیشه 

خیلی دوسم داره واقعا اینو درک کردم خودم 

بدون اجازه ازم خواستگاری کرد و جواب رد شنید از خانوادم 

اونم چون خانوادش یکم از ما پایین ترن و در سطح ما نیستن و چون قدش کوتاهه از نظرشون 

چکار کنم ؟ 

میشه راهنمایی کنید 

میتونم خانوادمو راضی کنم ؟

تو همان ناب ترین جاذبه قلب منی❤️

اگه اخلاقا بهم میخورید 

شرایط کاریش معقوله 

وسن ازدواجتونه 

بهش فک کن 

ولی خانوادت رو باحرف قانع کن خلاف میلشون کاری نکن

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده.💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چی دارید که فکر میکنید اون آقا پسر نداره که فرهنگتون بهم نمیخوره؟!

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️

اگه اخلاقا بهم میخورید شرایط کاریش معقوله وسن ازدواجتونه بهش فک کن ولی خانوادت رو باحرف قانع کن خلاف ...

اخلاقی که خودش اخلاقش عالیه 

کارشم فقط مونده سربازیش بره سرکار ماهی ۷۰ تا ۸۰ حقوقشه ( چون قبلش سرکار بود تو دوران تحصیل ) 

۲۴ سالشه من ۱۸ فعلا تا سه چهار سال دیگه گفتم جلو نیاد ولی اینکه آیا خانوادم راضی میشن یا نه رو نمی‌دونم ...

شما چی دارید که فکر میکنید اون آقا پسر نداره که فرهنگتون بهم نمیخوره؟!

واقعیت من اصن بهش فکر نکرده بودم خانوادم اینو اوردن تو فکرم 

یکم وضعیت مالی خانوادش خوب نیست و مثلا ما بهتریم /:

وگرنه دیگه هیچ تفاوت زیادی با هم نداریم آها یکی دیگه

مامان و باباش هم تحصیل کرده نیستن مثلاً نه اینکه مال من باشن اونا یکمی قدیمی ترن

نه ۴ سانت از من بلند تره

خب پس همه چیش خوبه که زیاد بخواید سخت بگیرید شاید مورد به این خوبی پیدا نشه ویک عمر توحسرتش بمونی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم