خب پس نکن دستت رو بشه مطمئن باش پس میزنه این کار یکی از خط قرمز های آقایونه
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.
بابا میشناختم طرفو خواستم امتحانش کنم با پیج دیگه خیلی حرفه ای اصلا پیج فیک نبود پیشنهاد آشنایی دادم ...
خدایاااا
ولی این بنده خدا با پیجی که من توش پسر بودم پی دادم شماره استادشو داد 😂یه مسئله ایی سرهم کردم بلاخره شماره استادی که 2سال باهاش کار کرده رو داد خیلی مهربونه ولی معلوم بود
چه نشونه ایی گلم ؟؟فک کنم اینجوری برم جد و آبادشو هم جستو جو میکنم😂😂
اخه نمیدونم جریان چیه ولی فک کنم خواستگارتون باشه ؟ اگه ظاهرش و خانواده اش اوکی هست خیلی رفت و امد کن تا شناخت پیدا کنی فقط به یکی دوتا رفتار خوب بسنده نکن به همه رفتار و کارای خودشوخانواده اش دقت کن
زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
نه بابا میخوام بفهمم کیه چیه پا میده به هرکسی یا نع
نکن
زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.