2777
2789
عنوان

بنظرتون پسری که به پیام دختر جواب نده برا آشنایی پسر پاکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 40 پست
نه فک نکنم میدونی با یه پیج دیگه ام امتحانش کردم اونجا نقشم پسر بود 😂فووری جواب داد خداییش کارش داش ...

🤣🤣 پس میتونه یکی از ویژگی های پسر پاک باشه 🙃🤣دنبال نشونه های دیگه ام باش

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اخه مامانش اومده خواستگاریم 😂😂

خب پس نکن دستت رو بشه مطمئن باش پس میزنه این کار یکی از خط قرمز های آقایونه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

نه فک نکنم میدونی با یه پیج دیگه ام امتحانش کردم اونجا نقشم پسر بود 😂فووری جواب داد خداییش کارش داش ...

اگر از پسری خوشت میاد 

اولا حضوری باید باهاش آشنا بشی 

تو چشمش باش نه اینکه پیشنهاد اشنایی بدی واضح 

دوما اگر نمیتونی حضوری اشنا بشی عکس و ویدیو از خودت زیاد بزار تو پیجت فیک نباشه 

بابا میشناختم طرفو خواستم امتحانش کنم با پیج دیگه خیلی حرفه ای اصلا پیج فیک نبود پیشنهاد آشنایی دادم ...

خدایاااا 

ولی این بنده خدا با پیجی که من توش پسر بودم پی دادم شماره استادشو داد 😂یه مسئله ایی سرهم کردم بلاخره شماره استادی که 2سال باهاش کار کرده رو داد خیلی مهربونه ولی معلوم بود

میشه نظرتون رو درباره منم بگین ؟اکسمو با یه اکانت فیک فالو کردم اونم بک دادیه استوری گذاشتم که محتوا ...

تو فکرش بودی بهت پیام میداد پیگیر نباش 

اگر آدم حسابی و خوب بود اکس نمیشد 

انفالو و ریموش کن 

چه نشونه ایی گلم ؟؟فک کنم اینجوری برم جد و آبادشو هم جستو جو میکنم😂😂

اخه نمیدونم جریان چیه ولی فک کنم خواستگارتون باشه ؟ اگه ظاهرش و خانواده اش اوکی هست خیلی رفت و امد کن تا شناخت پیدا کنی فقط به یکی دوتا رفتار خوب بسنده نکن به همه رفتار و کارای خودشوخانواده اش دقت کن 

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
نه بابا میخوام بفهمم کیه چیه پا میده به هرکسی یا نع

نکن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.