2777
2789
عنوان

از شوهرم سرد شدم دلمو شکوند

133 بازدید | 7 پست

الان خیلی توی شرایط بدی هستیم 

جوری که نه پول داریم خونه رهن کنیم و نه جهیزیه بگیره

مادرش یه سری پیشنهاد داد که یه واحد دارن رهن میدن و با پولش ما یه جای دیگه خونه بگیریم و جهاز بگیریم 

و هی میگه اون خونه مال پسرمه 

خلاصه ماهم روش حساب کرده بودیم تا اینکه تصمیم گرف اونجا رو یه کاری واسه خودش راه بندازه

چن روز پیش این حرفو زد که اون واحد ماله پسرمه 

منم گفتم قزار بوده از رهنش بهمون کمک کنی 

چیشد نظرت عوض شد

گفت شرایط عوض شده 

گفتم پس چرا هی میگی اونجا مال پسرمه گفت وقتی که مردیم و تقسیم کردید میشه مال پسرم 

شوهرمم فهمید که به مامانش گله کردم باهام دعوای وحشتناکی کرد و گفت تو منتظری بمیرن تا پول بهت برسه 

الان از شوهرم سرد شدم هیچ حسی بهش ندارم 

چون اونجوری پشتمو خالی کرد و طرف مامانشو گرفت 

خیلی برام سنگینه هضمش 

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم حق داری چرا شوهرت هیچ تلاشی واسه زندگیتون نمیکنه باد وام ازدواجتون چکار کردین

نگرفتیم هنوز 

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

نگرفتیم هنوز

خوب اونو بگیری بهتره گلم ولی اینجوری پیش مادر شوهرت گفتی از الان باهات بد میشه بعد از من باتجربه به تونصحیت مردا تا زمانی که چند سال از زندگژ مستقلشون نگذره بچه ننه هستن