دخترم زردیش ۱۰بود ی روز دستگاه گرفتیم تو خونه گذاشتم شد ۱۲/۵ امروز بستریش کردم هنوز همونه و کم نشده کسی تجربه داره بنظرتون چند روز دیگ خوب میشه با بخیه های سزارین بالا سرشم تو بیمارستان😔😔
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب دختر جان .شیر خودتو بدی زردیش کم میشه .دکتر مگه بهت نگفته ؟
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
فقط شیردهی رو زیاد کن. و تو دستگاه هم بمونه میاد پایین. اگ دانه ترشک هم بجوشونی صورتش یا پاهاش بشوری خوبه
دختر نازنینم…
تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزهها اتفاق میافتند.