2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

457 بازدید | 53 پست

دخترم زردیش ۱۰بود ی روز دستگاه گرفتیم تو خونه گذاشتم شد ۱۲/۵ امروز بستریش کردم هنوز همونه و کم نشده کسی تجربه داره بنظرتون چند روز دیگ خوب میشه با بخیه های سزارین بالا سرشم تو بیمارستان😔😔

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️

شیر خودتو میدی بهش ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نترس 

بذارید توی دستگاه بمونه 

قطره بیلی روبین بدین 

پاهاشو با عرق کاسنی ماساژ بده 

شیر هم بدین زود دفع میکنه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نوزاد من زردی داشت یه قطره ترنجبین قدیمیا گفتن بده دادم سریع خوب شد 

نوزاد خالم زردی شدید داشت دکترش گفته بود ب مرور خوب میشه طی دوماه رفع شد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

نه

خب دختر جان .شیر خودتو بدی زردیش کم میشه .دکتر مگه بهت نگفته ؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

فقط شیردهی رو زیاد کن. و تو دستگاه هم بمونه میاد پایین. اگ دانه ترشک هم بجوشونی  صورتش یا پاهاش بشوری خوبه

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

اغلب بعد تو دستگاه رفتن خوب میشن .نگرانی ندارهکدوم شهری؟آزمایش خون گرفتن؟دایرکت مستقیم خون چند بود؟

اره گرفتن گفتن۱۲/۵

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️