2821
2789

هم کلاسیام پیرسینگ های لثه و گوششون رو به هم نشون میدن ولی من حتی وقتی فقط بهش فکر هم میکنم استرس‌میگیرممممم ووویییی😖زیر گلووووو 

من ناف دارم ولی دوست دارم صورت رو هم تجربه کنم😂

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینظرم کارهایی مثل تتو و پیرسینگ که راه بازگشت نداره و اگرم داشته باشه بازم اثراتش میمونه اصلا درست نیستن

اخه مثلا میگم تو توی دفتر درس خودت کناره هاش و خط خطی میکنی ولی یدگه تو نهایی که این کار و نمیکنی!

اینم همونطوره

پوست بدنته

فقط یدونه ازش داری

چطور هر بلایی سرش میاری

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

خواهرم بینیشو زده🤢

عین این کولی ها شده😮‍💨

چیزیم نمیشه بهش گفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

ناف عفونت نمیکنه؟؟منم خیلی دوس دارم ولی هم برا دردش هم برا عفونت پشیمون میشم

اوایل عفونت میکرد الان دیگه نه

اینکه میری تاپیکای قبلمو میگردی و میای چرت و پرت میگی نشونه زرنگی یا خفن بودنت نیست نشونه بی فرهنگی و بیشعوریته....😊