2777
2789
عنوان

پسرم خوراکی مدرسه اینجوری میکنه 😑

330 بازدید | 21 پست

پسرم ۱۵ سالشه میگه برام ساندویچ کباب دستی بگیر میگم خودم درست می‌کنم میگه اگر خودت درست کنی نمیبرم اونا پر روغن فلان خوشمزه منم میگم نمبخرم اونم میگه میخری بخر نمیخری نخر 

بعدم میگه اصلا هیچی نمیخوام هیچی نمی‌برم چکارش کنم کار هر روزش ۴ روز نخریدم هر چی گفتم اینو ببر گفت نه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا! مدرسش بچه‌هاش اینجورین ؟ یا نه کلا دلش میکشه 

اگه برای یک باره بزار ببره تو دلش نباشه ولی اگه برای هر روزشه یعنی چی 

یا کارت بده بره دکه مدرسه خرید یا همون خوراکی های عادی مدرسه

اکثر پسرا در پانرده سالگی دیوارم میجوون پسرتون بد غذاست

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

برای این بچه ها با کیفیت ترین گوشت و مواد غذایی رو درست کنی باز چشمشون به غذاهای اشغال گوشت بیرونه معلوم نیست چی توشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

۱۵ سالشه، اگه توان مالی داری بخر، چندبار بخوره عقده اش که کامل افتاد ...کم کم نخر و جاش خودت درست کن

خوب احتمالا دوستانش میگیرن، دیده، بوش رو حس کرده، چون نوجوان و در سن بلوغ مثل زن حامله دوست داره حتما بخوره

چندبار بخره از چشمش می افته