رفتم پودر گرفتم زدم با شونه مخصوص چندین باااار شونه کردم دوباره پودر زدم باز چندین بار شونه کردم مادرم کف سرم رو چک کرد خارشم ندارم ولی مطمئنم اون شپش بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه مادرت حوصله داره تو تاریکی با نور گوشی موهات رو لایه لایه چککنه اگه تخم داشت بکشه بیرون
بعدش روزی دوسه بار با شانه بکشی سرت مطمئن باش چیزی نمیمونه
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
یه شامپوداره باید چند بار تو فواصل منظم بزنی اونو انجام بده که اگه تخم ریزی هم کرده تا باز شدت بمیرن. سرتو با روسری بپوشون که اگه از تخم دراومدن نرن برا خودسون لای پتو متو ها بچرخن بقیه خانواده درگیرشن. هر روز مامانت زیر نور آفتاب چک کنه
هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند