2777
2789

رفتم پودر گرفتم زدم با شونه مخصوص چندین باااار شونه کردم دوباره پودر زدم باز چندین بار شونه کردم مادرم کف سرم رو چک کرد خارشم ندارم ولی مطمئنم اون شپش بود 

همچین چیزی ممکنه؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا،که حاصل شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برم متخصص پوست و مو میتونه بررسی کنه؟

نه. ببین سامپوایناشووبزن اگه چیزی هست ریشه کن شه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اگه برم متخصص پوست و مو میتونه بررسی کنه؟

فکر نکنم نیاز به اون باشه مادرت چک کرده چیزی نبوده دیگه بیخیالش شو

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

اصلا دلم آروم نیست نمی دونی چطوری ام

میدونم ی احساس بدی داری تا ی مدتم بگذره حتی چیزی هم‌نباشه تو سرت مدام استرسشو داری  احساس میکنی تو سرت راه میرن😐😂

حنا هم خوبه ها میکشه شپش رو شنیدم البته…

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

اگه مادرت حوصله داره تو تاریکی با نور گوشی موهات رو لایه لایه چک‌کنه اگه تخم داشت بکشه بیرون

بعدش روزی دوسه بار با شانه بکشی سرت مطمئن باش چیزی نمیمونه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
پودر مخصوص زدم قطره کیمیا زدم

یه شامپوداره باید چند بار تو فواصل منظم بزنی اونو انجام بده که اگه تخم ریزی هم کرده تا باز شدت بمیرن. سرتو با روسری بپوشون که اگه از تخم دراومدن نرن برا خودسون لای پتو متو ها بچرخن بقیه خانواده درگیرشن. هر روز مامانت زیر نور آفتاب چک کنه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند