2777
2789

٢٤سالمه و همسرم ٣٢ سالشه يك و نيم ساله ازدواج كرديم و همسرم به شدت و ديوانه وار عاشق بچه ست(خانواده ش هم مدام در لفافه بچه ميخوان)

خودم احساس نياز به داشتن بچه ندارم و يك سال از درسم مونده!

شرايط مالي مون هم خيلي خوب نيست ولي خب خيلي هم بد نيست.از پس خودمون بر ميايم.البته اگه كم توقع باشيم منظورم اينه كه مثلا ميليوني واسه لباس خرج 

نكنيم.هتل هاي پنج ستاره نريم و ماهي يكي دوبار رستوران متوسط رو به بالا و كلا با چيزاي متوسط و معمولي سر كنيم با اينكه مستاجريم و چند تا قسط و قرض داريم.

ميخوام نظرتون رو بدونم اگه شرايط تون مثل من بود و هر روز عشق و حتي خواهش همسرتون رو ميديدين اقدام ميكردين واسه بارداري يا نه؟!

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه چیز میگم اونم اگه خواستی اقدام کنی خودت و همسرت به هیچکس نگین هیچکس حتی مادرتون 

یکسال هم که مونده شما بذار چند ماه دیگه اگه مصمم شدی و اینکه خرج بچه خیلی زیاده لااقل ببین اگه یه تومن در ماه میتونی کنار بذاری واسه مواقع ضروری هم و پس انداز هم میشه بکنین چرا که نه