2777
2789
عنوان

چقدر بعضی از کاربرای اینجا توسری خور و عجیبن

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 32 پست

بحث تو سری‌ خوری نیست 

آدمی که‌ میبینه اخلاق شوهر لجنش‌ اینه‌ و طلاق نمیگیره قطعا یه دلیلی داره

که از نظر من منطقی نیست 

پس مجبوره بسازه 🤷🏻‍♀️

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا خاک بر سرشون بکنن

شوهره کتک میزنه میگن جیکار کردی که زد؟ ساکت باش زبونتو کوتاه کن که نزنه،تقصیر خودت بوده

شوهره خیانت میکنه، میگن خاک بر سر اون زن خرابی که اومده رو زندگیت آوار شده، بهش برس که دیگه بهت خیانت نکنه!!!

میشه بگید اون نرررررر خررررر حرومزاده تقصیرش چیه اگر هر مشکل اخلاقی و روانی و رفتاری داره تقصیر زنای دورشه؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا نمیفهمید اونه که حرومزاده‌ست؟ چرا نمییییفهمید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اکثر تاپیکا دروغن

تاپیکا دروغن

کامنتا که دروغ نیستن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

همه تو شرایط یکسان نیستن که عزیزم گاهی میبینی خونه ی پدر باهاشون بدتر رفتار شده سواد نداره شغل نداره حامی و پشتیبان نداره جایی نداره بره، همه که تو رفاه زندگی نمیکنن

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی عجیبه ؟

گیر آدم عوضی و مریض که اختلال شخصیتی دارن نیوفتادی که به نظرت عجیب میاد 

برو خدا روشکر کن 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

ببینین اکثر خانمای نی نی سایت بی پناه هستن و شرایط طلاق ندارن یا شاید از این موضوع میترسن چون واقعا تو ایران طلاق گرفتن ساده نیست و مردها هم معمولا از این موضوع سواستفاده میکنن و اذیتشون میکنن .پس متاسفانه  خیلی کوتاه میان پس لطفا کسی رو قضاوت نکنین

وای دقیقا

میدونی چرا چون خودشون قبل ازدواج به بلوغ عقلی نرسیدن و بعد از ازدواج هم خودشونو فاقد صلاحیت واسه هر نوع تصمیمی میدونن

طرف میگه شوهرم اجازه نمیده برم بیرون میگن خب روت غیرت داره!!

لابد دوستت داره که نمیذاره بری بیرون!!

ببینین اکثر خانمای نی نی سایت بی پناه هستن و شرایط طلاق ندارن یا شاید از این موضوع میترسن چون واقعا ...

خوب طلاق نگیرن ، بعضی از کاربرا که اتفاقا حتما یکیشون تو این جور تاپیکا نظر میده جوری حرف میزنن که مرد حق داشته بزنه و فحش بده اینا نمیدونن تو این شرایط زن هر کار بکنه فحش کتک میخوره چون دنبال بهانه هست مرد

حداقل دلداری بدن