2777
2789
من شکستگی استخوان انگشت پنجم پا رو داشتم البته کمی بالاتر و نزدیک مچ ۸ هفته پام تو ‌چ بود تا کامل جو ...

خدایا شکرت که یکی جواب داد.بعدش چی.چطور بود.بعد از هشت هفته.راحت بودین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا شکرت که یکی جواب داد.بعدش چی.چطور بود.بعد از هشت هفته.راحت بودین

بعدش چند جلسه فیزیوتراپی رفتم چون کف پام رو نمی تونستم زمین بزارم و تا مدتها حس سوزن شدن داشتم 

وقتی پات تو ‌گچه اصلا نباید کف اون پا رو تو راه رفتن یا عصا زمین بزاری و بهش فشار بیاد 

الانم موقع رانندگی چون پای چپم هست و پای کلاچ، نمی تونم طولانی رانندگی کنم اذیت میشم 

یا موقع نماز تو زمان سجده و رفتن و نشتن بعدش سخته 

با اینکه ۱۸ سال گذشته

من تازه یک هفته گذشته.یعنی پاتون درد میکنه؟یعنی من میخواستم از اول مهر که مدارس شروع میشن ورزش شروع ...

وقتهایی که اون کارها زو انجام میدم درد میگیره 

ورزش رو که فعلا بی خیال شو تا گچ پاتو باز کنی و راه بیفتی ، بعدش هم مراقب باش یه مدت تا بهش فشار نیاد 

اگه کسی رو داشتی که نزدیکت بود و بهت کمک میداد بهتر بود چون بچه کوچیک داری 

من پاچه زیاد میخوردم ، گرمیجات ، لبنیات

وقتهایی که اون کارها زو انجام میدم درد میگیره ورزش رو که فعلا بی خیال شو تا گچ پاتو باز کنی و راه بی ...

هیچکسو ندارم.عصا خیلی فشار به دستام‌میاره.یه چهارپایه پلاستیکی دارم.از اون مثل واکر استفاده میکنم.راحتتره بنظرم