2777
2789

اینجا مای بیبی نداره شب و اینجاییم نمیزاره شوهرم بره مای بیبی بخره که شب بیدار میشم زود زود میبرم دسشوی یاد بگیره اخه نصف شببببببب ۲۴ ماهشه 

الان از دسشویی بگیرم یا شیر مامانم همزمان میخواد هر دوشون بکنم ممه رو یبار ظهر دادم از اون موقع ندادم یدفعه ای قطع کنم ؟ بلد نیستم من اصن میشه راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره مادرتون تو این کار دخالت نکنه، اینها فوق العاده موضوع حیاتی هستن که تو آینده بچه هم خیلی تاثیر داره 

و خدایی که ب شدت کافیست، وزن شروع ۶۸ وزن هدف ۵۸        من خودمو خیلیییی دوست دارم                                

اول از شیر بگیرینش برای دستشویی ام اتفاقا تو روز بچه رو باز می زارن تا یاد بگیرن شب پوشکش می کنن تا به مرور آموزش ببینه و پوشک شبم کنار بزارن بچه ی ۲ ساله رو که نمیشه نصف شب از خواب بیدارش کرد اذیت میشه تو روز آموزشش بده شب با خیال راحت پوشکش کن خودتم بخوابی نه بچه اذیت شه نه خودت با آرامش