2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راکوتان خوردم ولی حتما پزشک باید برات تجویز کنه

راکوتان خوبه ولی داغون میکنه پوستتو از خشکی و لیزرم باید متوقف کنم اگه بخام بخورم 

راکوتان چه مدت خوردی؟ بعدش برنگشت؟ 

راکوتان خوبه ولی داغون میکنه پوستتو از خشکی و لیزرم باید متوقف کنم اگه بخام بخورم راکوتان چه مدت خور ...

یه ماه دیگه تمومه قرصام ۹ماه خوردم

اطرافیان خوردن برگشت نداشته

و لیزر هم میرم دو هفته پیش اولین جلسم بود

یه ماه دیگه تمومه قرصام ۹ماه خوردماطرافیان خوردن برگشت نداشتهو لیزر هم میرم دو هفته پیش اولین جلسم ب ...

لیزرو میزاشتی تموم شه ی وقت پوستت لک میفته

9 ماه خیلی زیاده واقعا 

اذیت نشدی این مدت از خشکی

میگن رنگ ادم زرد میشه و پوستت بشدت خشک حتی اندام های داخلی هم خشک و کم اب میشن

چه برندی؟ با گوگرد باهم بزنم؟

نواکنه یه مدل صابون سالیسیلیک اسید تنها داره یه مدل دیگه سالیسیلیک اسید و گوگرد باهم توی یه صابون ترکیب شدن

برند دیترون هم خوبه تازه تولید شده جایی ندارنش. چون توی داروخونه هست معتبره من هیچ وقت بازاریارو استفاده نمیکنم معلوم نیست چی توشونه

تو خواستی با گوگرد هم بزن چون گوگرد نقش ضد عفونی و ضد قارچی داره سالیسیلیک اسید لایه برداری

لیزرو میزاشتی تموم شه ی وقت پوستت لک میفته9 ماه خیلی زیاده واقعا اذیت نشدی این مدت از خشکیمیگن رنگ ا ...

اره واقعا ۹ ماه زیاده

خشکی هم که کلااا اب زیاد میخورم و دائم لبامو چرب میکنم

پوست صورتم زیاد خشک نشده 

نه رنگ ادم زرد نمیشه چون نازک میشه چند درجه سفیدتر میشی