2777
2789

من بزرگ شدم نمی شناسی منو شایدم نه منو یادته هنوز

من همون همبازی بچگی هات که با هم بازی می کردیم شب و روز

وقتی با هم می دوییدیم تو کوچه خیلی دوست داشتم تو تندتر بدویی

که واسه خنده آوردن رو لبات بتونم بگم برنده مون تویی

می دونستم تو کجا قائم میشی اما خب می باختمو عالمی داشت

من بجات چشم میزاشتم آخه شبا چشمام از دوری تو چشم نمی ذاشت

غروبا که بازیمون تموم میشد گریه میشد سهم من فقط همین

تو خونه ازم می پرسیدن چته ، می گفتم هیچی نیست خوردن زمین

باز به شوق اینکه فردا پیشمی می شمردم همه لحظه لحظه شو

راضی بودم حتی وقتی پیشمی چشم بزارمو بگم قاییم بشو

اما خب حالا کجا قاییم شده همبازیت بغیر من مگه کی بود

دیگه طاقت ندارم چشم بزارم آخه آستینای من خیس میشه زود

اینقدر چشم گذاشتم رو این دیوار داره گوشه آجرهاش می پره

اگه برنگردی مطمئن میشم قلب تو از این دیوارم سنگتره

دیگه بازی بسه من خسته شدم کاش بدونی تو دلم چه دردیه

دیگه گم شدم تو دنیای خودم اگه پیدام نکنی نامردیه

نمی گم بدم میاد بزرگ شدیم من هنوزم اون دوتا رو دوست دارم

هنوزم به سادگی بچگی هنوزم من تو رو 7 تا دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا تجربه نکردم ولی حس میکنم خیلی قشنگ

اگه نتونی بگی اصلانم قشنگ نیس🥹اگه مجبور باشی فرار کنی تا بقیه نفهمن چی تو دلته اینکه تو جمع نری اینکه یه طرفه باشه قشنگ نیس

اره اصلا ازت جدا نمیشه

حالا خودم هیچ 

یکی از اشناهمون که ۱۵ سال پیش دیدمش به دخترم گفته از همون پنج سالگیت که دیدمت عاشقت شدم  الان پسره ۲۴ سالشه و دخترم نزدیکای ۲۰ 

هر چی دخترم بهش میگه خسی بهت ندارم خانوادم اجازه نمیدن میگه پات میمونم چیکارش کنم چون خودم تجربه کردم دلم براش میسوزه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

نه نخوندم متاسفانه

از بچگی باهم بازی میکردیم که عاشقش شدم هدیه روز تولدم که برام تو شش سالگی گرفته بود تا همین چهار سال پیش نگه داشته بودم، تا اینکه ما اومدیم تهران دیگه چند سال یه بار میدیمش بیشتر ازم فرار میکرد منم همینطور شماره شو گرفتم به بهانه پرسیدن سوال کنکور چهار سال پیش اونم جواب داد 

نه نخوندم متاسفانه

بعد یت مدت حس کردم پروفایل عاشقانه هاشو برای مننوشته و ست میک دیم پیام که دادم بلاکم کرد بیشترمن رفتم سمتش اون تلاشی نمیکرد همش چتو حذف میکرد دو طرفه

بعد یت مدت حس کردم پروفایل عاشقانه هاشو برای مننوشته و ست میک دیم پیام که دادم بلاکم کرد بیشترمن رفت ...

با اینکه نسبت بهت بی تفاوت بود بازم بهش حس داری؟؟

مطمانی اگه بهش برسی همین اندازه عاشقش میمونی ؟به نظرم خیلی چیزا از دور قشنگه

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

با اینکه نسبت بهت بی تفاوت بود بازم بهش حس داری؟؟مطمانی اگه بهش برسی همین اندازه عاشقش میمونی ؟به نظ ...

اخه همشم بی تفاوت نبوده گاهی یه علامتای مثبتی داشته ولیالان نشد کاملشو بگم 🥲مثلا ازم میپرسید رل دارینامزدی 

اخه همشم بی تفاوت نبوده گاهی یه علامتای مثبتی داشته ولیالان نشد کاملشو بگم 🥲مثلا ازم میپرسید رل دار ...

مطمان باش یکی سر راهت قرار میگیره که همین عشقی رو که به دیگری داری بهت داره تا اون موقع ذهنتو از چیزای پوشالی رها کن 

من همیشه دوست داشتم دیگران دوستم داشته یاشن