2777
2789
عنوان

بچه های شما کی مشق می نویسن

202 بازدید | 23 پست

پسر من هنوز ننوشته.‌عصر رفته کلاس.‌نه قبلش حاضر شد بنویسه. نه تا الان نوشته. به شدددت بی خیاله. امسال گذاشتمش پیش یه معلم به شدت سخت گیر. ولی بازم لفتش میده.هممون خسته ایم و داریم می خوابیم ولی اون هنوز گرم صحبت و بازیه. یه جیغ میزنم یه کلمه می نویسه. باز دوباره ول می کنه. خستم کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر‌من ۸ تموم کرد ،الانم‌خوابه 

اولاش خب طبیعیه باید تحمل کنی

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ابجیم کلاس چهارمه نیومده از مدرسه مینویسه به شوق اینکه بریم بیرون بعدش

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

دختر‌من ۸ تموم کرد ،الانم‌خوابه اولاش خب طبیعیه باید تحمل کنی

ای بابا. کلاس سومه. کتاب تابستانش هم همین بود.‌کلاس دوم هم همین‌ بود.امسال ۴ تا کلاس سوم بود. به مدیر گفتم پسر منو بذار تو کلاس سختگیر ترین معلم. می نویسه آ. ولی دیر وقت

سوم دبستان

بذار ناهارش بخوره سر حوصله یه چرت کوتاه هم بزنه بعد بگو فرصت داری مثلا تا ساعت پنج تکلیف ات تموم شه تا بریم بیرون بگردیم

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین یه چیزی واقعیته امیدوارم به کسی برنخوره،اما بچه ها متفاوتن اینو بپذیرید،من همکلاسیام که از کلاس اول و دوم سوم درس خون نبودن دوره راهنمایی دبیرستان هم درسخون نبودن اونام که شاگرد اول بودن تا آخر دوران مدرسه شاگرد اول بودن،بچه از کلاس اول میل به درس نداره خب درسخون نیست کاریش نمیشه کرد مجبورش نکنید بذارین با یه چیز دیگه به موفقیت برسه درآینده بنابراستعدادش،بچه ای که از بدو تولد و دو سه سالگی آروم نیست کلا تا آخرشم همون جوریه بپذیرید و اوناییم که آرومن از همون اول آرومن

از یک و نیم الی دو شروع می‌کنه معمولا تا ۵یا ۶تمومه اگه زیاد باشه اگه کم باشه تا ۳نهایت تمومه

پسر من هنوز زیاد نیست مشقاش اما کلا آدم بی خیالیه. ساعت۱۲ شبم‌که بشه یا. نمی کنه. منم که میگم فقط میگه باش. ولی نمی نویسه