2777
2789
عنوان

بچه های شما کی مشق می نویسن

187 بازدید | 23 پست

پسر من هنوز ننوشته.‌عصر رفته کلاس.‌نه قبلش حاضر شد بنویسه. نه تا الان نوشته. به شدددت بی خیاله. امسال گذاشتمش پیش یه معلم به شدت سخت گیر. ولی بازم لفتش میده.هممون خسته ایم و داریم می خوابیم ولی اون هنوز گرم صحبت و بازیه. یه جیغ میزنم یه کلمه می نویسه. باز دوباره ول می کنه. خستم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر‌من ۸ تموم کرد ،الانم‌خوابه 

اولاش خب طبیعیه باید تحمل کنی

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

دختر‌من ۸ تموم کرد ،الانم‌خوابه اولاش خب طبیعیه باید تحمل کنی

ای بابا. کلاس سومه. کتاب تابستانش هم همین بود.‌کلاس دوم هم همین‌ بود.امسال ۴ تا کلاس سوم بود. به مدیر گفتم پسر منو بذار تو کلاس سختگیر ترین معلم. می نویسه آ. ولی دیر وقت

سوم دبستان

بذار ناهارش بخوره سر حوصله یه چرت کوتاه هم بزنه بعد بگو فرصت داری مثلا تا ساعت پنج تکلیف ات تموم شه تا بریم بیرون بگردیم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

ببین یه چیزی واقعیته امیدوارم به کسی برنخوره،اما بچه ها متفاوتن اینو بپذیرید،من همکلاسیام که از کلاس اول و دوم سوم درس خون نبودن دوره راهنمایی دبیرستان هم درسخون نبودن اونام که شاگرد اول بودن تا آخر دوران مدرسه شاگرد اول بودن،بچه از کلاس اول میل به درس نداره خب درسخون نیست کاریش نمیشه کرد مجبورش نکنید بذارین با یه چیز دیگه به موفقیت برسه درآینده بنابراستعدادش،بچه ای که از بدو تولد و دو سه سالگی آروم نیست کلا تا آخرشم همون جوریه بپذیرید و اوناییم که آرومن از همون اول آرومن

از یک و نیم الی دو شروع می‌کنه معمولا تا ۵یا ۶تمومه اگه زیاد باشه اگه کم باشه تا ۳نهایت تمومه

پسر من هنوز زیاد نیست مشقاش اما کلا آدم بی خیالیه. ساعت۱۲ شبم‌که بشه یا. نمی کنه. منم که میگم فقط میگه باش. ولی نمی نویسه